Πανελλήνιες: Κερδίζουν τα καλυτερα ζωύφια  και θεωρούνται και ανώτερα και  μορφωμένα

Έχει προσέξει κανεις που τα μιασματα του κακού μαζί με τους ελληνόφωνους μιλάνε συνεχεία για αμόρφωτους όσους δεν λενε τα παραμυθία τους και για Παραπληροφόρηση? Παραπληροφόρηση= μη δικιά τους σατανική πληροφόρηση δηλαδη η αληθεια , πως αυτο η "Παραπληροφόρηση" έγινε κακό στα μυαλά του όχλου ?

Βλέπεις οι δούλοι του κακού ειναι δούλοι πρώτα στα μυαλά , όποτε δεν προκαλεί εντύπωση γιατι θεωρούν "θεόπνευστο" αυτο το μασονικό σύστημα παράγωγης ηλίθιων του copy paste ,οποιος εκπαιδεύεται καλυτερα σαν τα ζώα θεωρείται "ανώτερος" χαρακτηριστικο παράδειγμα δούλων που η συμπεριφορά τους θυμίζει εκπαιδευμένα σκυλια ειναι το γεγονός που κάποιος βγήκε και ειπε που θα βρουν τα λεφτα αν βγουν μη καθεστωτικοί? ειναι τοσο πολύ δουλικοί που δεν τους κόβει πως μέσα σε μια μέρα καταργήσεις τις μασονικές τράπεζες και τυπώνεις λεφτα για τον όχλο απο το πουθενά ως ανεξάρτητο κράτος (οτι έκανε ο Αδόλφος αλλα για τον δουλικό όχλο τον πλήρωναν μασόνοι )

Τι εκαναν τα κανάλια τους πάλι ώστε το κοπάδι να θεωρεί αυτούς που παπαγαλιζουν οτι τους μάθεις "μορφωμένους " και τέρατα εξυπνάδας ενώ όλες οι εφευρέσεις ήρθαν απο "αμόρφωτους" βλεπε Nikola Tesla ουτε ενα πτυχιο, αφου οι εξυπνοι δεν ακολουθουν το κοπαδι και ειναι αυτοδιδακτοι, μαλιστα σηκώθηκε και έφυγε απο τα μασονικά σχολεια ηδη απο τοτε σημερα δεν άντεχε ούτε μια μέρα στα μασονικά σχολεια που εφαρμοσαν αυτο το σατανικο συστημα με τις Πανελλήνιες απο το 50 και εντεύθεν για να προωθουνται τα καλυτερα ζωύφια που παπαγαλιζουν οτι τους λεει ο ΠΟΥ πχ στην περιπτωση των Γιατρων .

Ιδου:

Για την τεράστια επιτυχία (αχαχαχα) που κατέγραψε στις Πανελλαδικές μίλησε ο πρώτος των πρώτων, Δημήτρης Καραβασίλης, που κατάφερε να συγκεντρώσει 19.710 μόρια. Ο αριστούχος από την Θεσσαλονίκη αποκαλύπτει την μεθοδολογία του και το μυστικό της επιτυχίας.

Μπλα μπλα μπλα και απο κατω μπραβο μπραβο και ετσι και μιλησει ενας φυσιολογικος ανθρωπος μη goim με αυτο τον τυπο θα διαπιστωσει απλα οτι το μονο που εκανε ειναι απλα υιοθετεί και να θυμαται οτι λενε τα βίβλια, ουδεμια σχεση με νοημσουνη και εξυπναδα , και αν υπηρχαν μονο αυτοι ακομα σε σπηλαια θα ηταν ο κοσμός, αυτοι οι δηθεν μορφωμενοι θυμίζουν κατι ουγκανους νεοελληνες που παπαγαλιζουν αυτα που έλεγαν οι αρχαίοι μύστες και νομιζουν πως και οι ιδιοι ειναι μύστες και απογονοι του Πλατωνα ενώ δεν έχουν βρει τίποτα οι ίδιοι και αν τους πάρεις τα βιβλία δεν έχουν τι να πουν , και δεν μου λέτε ρε μορφωμένα goim ο Πλάτων σε ποια σχολή έμαθε ολα αυτα που έλεγε? οι κακοί Γερμανοί "μογγολοι " (ετσι λενε ορδες Νεοέλληνες και "μορφωμενοι" που έχουν βγει πανω στο καλαμι και νομιζουν οτι ειναι απογονοι αρχαιων εντελως δογματικα ενω παπαγαλιζουν σημιτικες ηλιθιοτητες απο την πολυ εξυπναδα τους) σε ποια σχολή έμαθαν να φτιάχνουν τις πρώτες μηχανές εσωτερικής καύσης ενώ δεν υπήρχαν πουθενά στο κόσμο ? θελετε και αλλα? σε ποια σχολη ειπαμε εμαθαν να φτιαχνουν πυραβλους τα στουρναρια της NASA? μήπως τους έμαθε ο Βέρνερ φον Μπράουν και έχετε σημερα όλη αυτη την τεχνολογία ακομα και gps αφου δεν υπηρχαν δορυφοροι, χαριν σε αυτον ? ξερετε τι ελεγαν οι μορφωμενοι για τους πρωτους πυραβλους? ειναι "θεωρια " των κακων ναζι και φυση αδυνατον! το συνομωσιας το εβγαλαν αφου σκοτωσαν τον Κενεντυ αλλιως θα το ελεγαν απο τοτε! .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications