Ο αριστερό-antifa  Παιδόφιλος είχε καταδικαστεί παλαιότερα για βιασμό

Και μην πει κανεις πως δεν ηταν antifa αλλα νεοδημοκρατης , ενω λένε ακριβως τα ιδια στα πάντα και δεκαδες αναρχο-ork υποστηριζουν και την ΝΔ στα προφιλ τους, αλλα για τον οχλο ειναι διαφορετικοι.

Ιδιαίτερα βαρύ παρελθόν φαίνεται πως έχει ο παιδόφιλος της Ομόνοιας, που παλαιότερα είχε καταδικαστεί για βιασμό

Το μιασμα που και αυτο θα τσιριζε για ναζι φασιστες και ρατσιστες για ευνοητους λογους , πριν από κάποια χρόνια, έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες με την πρόφαση ότι ζητούσε μπέιμπι σίτερ. Όταν οι ενδιαφερόμενες πήγαιναν σπίτι του στην περιοχή των Πετραλώνων, εκείνος προσπαθούσε να τις βιάσει.

Έρμαιο του ηταν μία γυναίκα, την οποία κατάφερε να κακοποιήσει το 1998. Εκείνη τον κατήγγειλε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς του τμήματος Ακροπόλεως και να καταδικαστεί για τις πράξεις του.

Η υπόθεση της 14χρονης που «παγίδευσε» με τους γονείς της τον σάτυρο, που επιχείρησε να την αποπλανήσει, προκάλεσε καταιγισμό εξελίξεων, αφού συνδέεται με εκείνη του Κολωνού, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο που δεν έχει ίδεα γιατι τσιριζουν μασονικες λεξεις ολοι αυτοί οταν τους ανακαλυψαν δηλαδη απο το 1930 και εντεύθεν, οπως ναζι φασιστες ρατσιστες και τι σχεση εχουν ολα αυτα με τους παιδοφιλους .

Η μη παρατηρησή ειναι μειονέκτημα των κατωτερων που καταντησαν να λενε τα ιδια με τους δυναστες τους που ειναι και παιδεραστες μεταξυ αλλων , μαντεψτε που θα βρείτε στο ιντερνετ ορδες παιδοφιλους (και οχι μονο) μαζεμενους , να σας βοηθησουμε : ellinikahoaxes, να φτανουν στο σημειο να λενε θεωριες συνομωσιας ακομα και καθε πληροφορια σχετικα με την "δημοκρατικη" δράση τους μαζι με το facebook που την καλυπτει αν δεν την πρωωθει κιολας οπως πρωωθει εγκυρες πηγες τους (και κανει σκοπιμη μειωση απηχησης σε εμας) ή οπως κανει το Instagram που πρωωθει την δραση τους , ιδου αλλοι δυο ομοιοι του :

Οσοι εχουν λιγο μυαλο ακομα και αν μπορουν να καταλαβουν τι σχεση έχουν ολα αυτα περι ναζι φασιστες κτλ με τους παιδοφυλους έχει καταλαβει πως οι μαζες που λενε τα ιδια με αυτους που ειναι η μια οψη του κακου ειναι σαν να τους υποστηριζουν?..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications