Οι σχισοφρενείς (άφου δεν φυσιολογικοί ειναι ανθρωποί) έχουν την εξουσία εδω και 40χρόνια και οι μαζες δεν έχουν καταλάβει τίποτα παρα το γεγονος οτι ο στρατος αναρχο-goim τους ειναι αναμεσα στην μαζα, που πλεον τωρα που κατεκτησαν τον Πλανητη εκ των εσω τον θεωρουν δικο τους και βλεπουν την μαζα και ολες τις αλλες φυλες που δεν ανηκουν σε δικες τους ως παράσιτα στον πλανητη (τους) και πρεπει να εξολοθρευτουν τι δεν καταλαβες?...

Με το πρόσχημα της κλιματικής αλλαγής και προκειμένου να «σωθεί» ο πλανήτης και να αποφύγει χειρότερες καταστροφές, νέα έρευνα προτρέπει τον ανεπτυγμένο κόσμο να μειώσει την κατανάλωση κρέατος στο ισοδύναμο περίπου δύο μπιφτεκιών την εβδομάδα!

Προλαμβάνοντας την πείνα που βιώνουν και θα βιώσουν εκατομμύρια κόσμος λόγω της ενεργειακής κρίσης και της εκτόξευσης των τιμών, η κλιματική κρίση είναι η τέλεια «κάλυψη».

Όλα για το περιβάλλον. Στερείστε για το περιβάλλον και όχι γιατί πλέον δεν έχετε την δυνατότητα για τα αυτονόητα. Εκτός από την κατανάλωση κρέατος και οι δημόσιες μεταφορές να επεκταθούν περίπου έξι φορές ταχύτερα από τον σημερινό ρυθμό τους, αν ο πλανήτης θέλει να αποφύγει χειρότερες καταστροφές της κλιματικής κρίσης, σύμφωνα με "έρευνα" απο αυτες τις ανυπαρκτες που απλα λενε τα δικα τους .

Οι ρυθμοί αποψίλωσης των δασών πρέπει επίσης να μειωθούν άμεσα και η σταδιακή κατάργηση του άνθρακα πρέπει να γίνει περίπου έξι φορές ταχύτερα από ό,τι γίνεται σήμερα.

Οι βαριές βιομηχανίες, όπως η τσιμεντοβιομηχανία και η χαλυβουργία, δεν προχωρούν αρκετά γρήγορα στη μείωση των εκπομπών τους και πρέπει να διατηρηθεί η ταχεία ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της υιοθέτησης ηλεκτρικών οχημάτων.

Η έκθεση State of Climate Action 2022 εξέτασε την παγκόσμια πρόοδο σε 40 δείκτες που θα ήταν καθοριστικοί για τη μείωση των παγκόσμιων εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στο μισό έως το 2030, σύμφωνα με τον στόχο περιορισμού της αύξησης της θερμοκρασίας κατά 1,5 βαθμό Κελσίου πάνω από τα προβιομηχανικά επίπεδα.

Οι πιο ανησυχητικοί δείκτες ήταν η χρήση φυσικού αερίου, η οποία αυξάνεται ραγδαία τη στιγμή που θα έπρεπε να μειωθεί υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας· η χαλυβουργία, όπου η τεχνολογία μείωσης των εκπομπών δεν υιοθετείται αρκετά γρήγορα· οι διαδρομές που πραγματοποιούνται με επιβατικά αυτοκίνητα· ο ρυθμός απώλειας των μαγκρόβιων δασών· και οι εκπομπές από τη γεωργία.

Ο Ani Dasgupta, διευθύνων σύμβουλος του Ινστιτούτου Παγκόσμιων Πόρων, ενός από τους οργανισμούς που είναι υπεύθυνοι για την έκθεση, επεσήμανε τα ακραία καιρικά φαινόμενα που παρατηρήθηκαν φέτος σε όλο τον κόσμο.

«Ο κόσμος είδε την καταστροφή που προκαλεί η αύξηση της θερμοκρασίας κατά μόλις 1,1 βαθμό Κελσίου. Κάθε κλάσμα του βαθμού έχει σημασία στον αγώνα για την προστασία των ανθρώπων και του πλανήτη. Βλέπουμε σημαντικές προόδους στη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής, αλλά ακόμη δεν έχουμε κερδίσει σε κανέναν τομέα», δήλωσε.

Ο Bill Hare, διευθύνων σύμβουλος της Climate Analytics, η οποία συνέβαλε επίσης στην εκπόνηση της έκθεσης, προειδοποίησε για την αυξανόμενη χρήση του φυσικού αερίου στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σε όλο τον κόσμο. «Αυτό που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι η αύξηση της ηλεκτροπαραγωγής από ορυκτό αέριο, παρά τη διαθεσιμότητα εναλλακτικών λύσεων χαμηλού κόστους και πιο υγιεινών», δήλωσε.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications