Άλλο ένα σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην λίστα με τις ξαφνικές και σοβαρές παρενέργειες που έχουν καταγραφεί στην εποχή των αναγκαστικών και εκβιαστικών εμβολιασμών.

Παρενέργειες που πολλές φορές οδήγησαν σε θάνατο ή πλησιάζουν τον θάνατο.

Σε κωματώδη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται 27χρονος αστυνομικός από τον Καρδαμά Ηλείας, που διαγνώσθηκε με σοβαρή εγκεφαλίτιδα.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, την περασμένη Κυριακή ο 27χρονος μετέβη στα Επείγοντα του Νοσοκομείου του Πύργου, καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Εκεί τον εξέτασε μια νεαρή γιατρός, στην οποία ανέφερε ότι ένιωθε μουδιάσματα στα χέρια του και στα πόδια του.

Του έγιναν κάποιες εξετάσεις, αλλά τελικά δεν επελέγη η παραμονή του στο Νοσοκομείο για παρακολούθηση , αλλά του υπεδείχθη να επιστρέψει στην οικία του να ξεκουραστεί.

Δυστυχώς, μετά την επιστροφή του στο σπίτι η κατάσταση επιδεινώθηκε. Η μητέρα του επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον οικογενειακό τους γιατρό, ο οποίος αφού μίλησε και με τον νεαρό την ενημέρωσε ότι πρόκειται περί σοβαρής εγκεφαλίτιδας και έπρεπε να πάει άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Οι γιατροί του «Αγ.Ανδρέα» έκαναν τα πάντα για να το κρατήσουν στη ζωή και όπως φάνηκε η απόφασή τους να τον διασωληνώσουν άμεσα αποδείχθηκε καθοριστική, ενώ την ίδια ώρα κίνησαν γη και ουρανό προκειμένου να καταφέρουν να βρουν κενό κρεβάτι σε κάποια Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ώστε ο νεαρός αστυνομικός να μπορέσει να νοσηλευτεί.

Τελικά, ο 27χρονος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Οι γονείς του 27χρονου νιώθουν ευγνώμονες και θέλησαν να ευχαριστήσουν τον οικογενειακό τους γιατρό, τους γιατρούς του Γ.Ν.Π. “Άγιος Ανδρέας”, όσο και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, που έσωσαν το παιδί τους και ελπίζουν να γίνει καλά το συντομότερο δυνατό.

Πάντως θα πρέπει να γίνει μία σοβαρή επιστημονική έρευνα για να βρεθεί ποια είναι η σύνδεση των μαζικών εμβολιασμών με αυτά τα κύματα ξαφνικών θανάτων και σοβαρών παρενεργειών σε χιλιάδες ανθρώπους νεαρής ηλικίας και χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications