Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του 13χρονου ποδοσφαιριστή χθες το μεσημέρι σε αγώνα ποδοσφαίρου παιδικών ομάδων στο Γυμνό Ερέτριας καθώς πλέον μιλάμε για μία ιδιότυπη «πανδημία» θανάτων παιδών-εφήβων και νέων ανθρώπων.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ο 13χρονος έχασε κάποια στιγμή της αισθήσεις του, πέφτοντας λιπόθυμο στο γήπεδο.
Του παρασχέθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες καθώς στο γήπεδο υπήρχε απινιδωτής, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Αλιβερίου.

Παρά τη διασωλήνωση του παιδιού και τις προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν, δεν τα κατάφερε.
Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Πρόκειται για έναν ακόμα ξαφνικό θάνατο που έρχεται να προστεθεί στην φετινή μακρά λίστα θανάτων παιδιών και εφήβων.

Θανάτων που γίνονται εντελώς ξαφνικά και στις περισσότερες των περιπτώσεων οι ιατροδικαστές δεν κατάφεραν να βρουν ποια ήταν η αιτία όπως αποκάλυψε και ο γνωστός καρδιολόγος Κωνσταντίνος Φαρσαλινός.

Και όλα αυτά συμβαίνουν στην εποχή των λοκντάουν και των μαζικών εμβολιασμών.
Σημειώνεται ότι η Βίκυ Σουλεϊμάνοβα, παιδοχειρουργός στο νοσοκομείο Λαρίσης προσφάτως αποκάλυψε πως έχει εντοπίσει αλλοιώσεις στον μυικό ιστό εμβολιασμένων παιδιών.

Αυτά που αναφέρει είναι συγκλονιστικά και λέει μάλιστα χαρακτηριστικά ότι οι «ιστοί των παιδιών έχουν γίνει χλαπάτσα» και προσθέτει «πως δεν γνωρίζει αν μπορούν να επανέλθουν στην κανονικότητα».

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τους πρώτους 5 μήνες του 2022 συνολικά είχαμε 138 ξαφνικούς θανάτους παιδιών και εφήβων.
Εάν αναλογιστούμε ότι πέρσι ήταν 43 οι θάνατοι και πρόπερσι 37 και ότι ακόμα έχουμε να διανύσουμε μισό έτος, τότε κάτι ανησυχητικό συμβαίνει και πρέπει να εξιχνιαστεί.
Η διαφορά με τα δύο προηγούμενα έτη είναι οι εκτεταμένοι εμβολιασμοί κατά του Covid-19 σε παιδιά και εφήβους κατόπιν τρομοκρατήσεως των γονέων από τηλεόραση και «ειδικούς».

Συνεπώς, θα πρέπει να απαντηθεί ξεκάθαρα πόσα παιδιά είχαν εμβολιαστεί και αν είχαν παθολογικά προβλήματα στο παρελθόν. Γιατί αν βρεθεί υψηλό ποσοστό εμβολιασμών χωρίς άλλα προβλήματα υγείας τότε υπάρχει θέμα.
Συγκεκριμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ότι το 2020 κατέληξαν 33 παιδιά ηλικίας 5-9 χρόνων και το 2021 άλλα 37 παιδιά.
37 παιδιά ηλικίας 10-14 χρόνων είχαν καταλήξει το 2020 και 43 το 2021.
Συνολικά, λοιπόν, το 2020 χάθηκαν 70 παιδιά ηλικίας 5-15 ετών, ενώ το 2021 80 παιδιά.

Αυτό το έτος μέχρι την 1η Ιουνίου, έχουν καταλήξει 138 παιδιά και έφηβοι ηλικίας 0 έως 19 χρόνων, με τα περισσότερα να ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 0-4 χρόνων (82 θάνατοι).

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications