Η Γαλλία θα αφαιρέσει τη γονική μεριμνά από τους γονείς που αρνούνται να αλλάξουν το φύλο των «παιδιών» (τους)

Το Γαλλικό Κογκρέσο ενέκρινε οριστικά έναν νόμο για την εισαγωγή ενός νέου εγκλήματος στον Ποινικό Κώδικα, ο οποίος προβλέπει χρόνια φυλάκισης και αυστηρά πρόστιμα σε γονείς που δεν θέλουν να εξουσιοδοτήσουν τα παιδιά τους να αλλάξουν φύλο.

Αυτή την εβδομάδα, ο αγαπητικός για πολλούς Νεοέλληνες επειδή δηθεν υποστηρίζει την Ελλάδα (οχι τους ελληνοφώνους ομοϊδεάτες του) Εμανουέλ-α Μακρόν υπέγραψε σε ισχύ έναν νόμο που έστειλε στην Εθνοσυνέλευση που την ψήφισε σε χρόνο ρεκόρ (αφού όλοι δικοί τους ειναι ) που καθιστά τη μη μετατροπή φύλου παράνομη, που η απλή άρνηση να επιτρέψετε στα ανήλικα "παιδιά σας" να αλλάξουν φύλο συνεπάγεται έγκλημα από τώρα και στο εξής.

Ο νόμος συντάχθηκε από την υπουργό Ισότητας του Μακρόν, Ελίζαμπεθ Μορένο, και παρουσιάστηκε από το κυβερνών κόμμα La República en Marcha. Στις 27 Ιανουαρίου εγκρίθηκε ομόφωνα, με 143 ψήφους υπέρ και καμία κατά, αν στην ψηφοφορία ήταν 430 βουλευτές .

Ο Moreno περιέγραψε τις θεραπείες μετατροπής ως «την αντίθεση των δημοκρατικών αξιών μας» και θα τιμωρήσει όσους τις ασκούν με πρόστιμα έως 30.000 ευρώ, δύο χρόνια φυλάκιση και αφαίρεση της γονικής μεριμνάς (άπαξ και μπει το αυγό του φιδιού ειναι αργά για δάκρυα οι γυναίκες δεν κοιτάνε καν με ποιους κάνουν παιδιά, τι σχέση έχουν όλα αυτά? άστο .... ειναι σαν να μιλάς σε παιδιά του νηπιαγωγείου ) .

Εν ολίγοις, ο νόμος αφαιρεί την εξουσία των γονέων να αποφασίζουν για τα ανήλικα παιδιά τους και μπορούν να απαιτήσουν αλλαγή φύλου χωρίς την άδεια κανενός και χωρίς κόστος, αφού μπορούν να το κάνουν στο δημόσιο σύστημα υγείας και οι γιατροί δεν μπορούν να το απορρίψουν γιατί θα υπάγονταν και αυτοί στη νομοθεσία αυτή.

Το πιο ανησυχητικό με τον νόμο είναι ότι δεν χρησιμοποιεί τον όρο «φύλο» αλλά μάλλον «φύλο που αντιλαμβάνεται τον εαυτό του», έτσι απλά ένας πατέρας που λέει στον γιο του ότι δεν μπορεί να φορέσει φόρεμα του κάνουν καταγγελία και αφαιρεί τη γονική μεριμνά.

Παραδοσιακοί τομείς και ο γαλλικός κλήρος προειδοποιούν ότι ο νόμος ειναι υπό την ψευδή σημαία των διευρυνόμενων δικαιωμάτων LGTB+, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που επιδιώκει είναι να αφήσει τα παιδιά ανυπεράσπιστα και να ακυρώσει την προστασία των γονέων (αυτο νομίζουν? να ακυρώσουν την προστασία των γονέων? ειναι βαθιά νυχτωμένοι και προφανώς δεν φρόντισαν να μάθουν αληθινή ιστορία ιδού τι γίνεται για αυτούς που λενε τι με ενδιαφέρει έμενα τι έγινε ιστορικά τώρα τι κάνουμε? τώρα δεν κάνουμε τίποτα διότι είστε 1000 χρόνια πίσω και οχι μονο δεν βλέπετε καν την αλήθεια ενώ ειναι μπροστά σας αλλα έχετε πάρει το μέρος τους και ύστερα απορείτε για τον ηθικό ξεπεσμό της κοινωνίας (και οχι μονο ) ενώ οι ιδιοι τον υποστηριζεται άθελα σας ).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications