Ο Βρετανός ερευνητής Scott Waring κάνει δηλώσεις σχετικά με την υποθετική παρουσία μιας εξωγήινης βάσης στον Τρίτων, ένα από τα φεγγάρια του Ποσειδώνα. Θυμηθείτε ότι αυτός είναι ο πιο απομακρυσμένος πλανήτης από τον Ήλιο καθώς βρίσκεται σε απόσταση που ισοδυναμεί με 4.500 εκατομμύρια χιλιόμετρα ή 4,5 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα από τον Ήλιο.
Μέχρι στιγμής ο Ποσειδώνας έχει 13 φεγγάρια ή δορυφόρους και άλλοι περιμένουν επιβεβαίωση. Αυτοί οι δορυφόροι ονομάστηκαν με ονόματα θεών και νυμφών στην ελληνική μυθολογία: Γαλάτεια, Λάρισα, Πρωτέας, Τρίτωνας, Νηρηίδα, Δέσποινα, Θάλασσα, Ναϊάδα, Χαλιμήδης, Σάο, Ψαμάθη, Νέσσος και Λαομήδεια. Ο μεγαλύτερος δορυφόρος είναι ο Τρίτων, ο οποίος περιφέρεται γύρω από τον Ποσειδώνα προς την αντίθετη κατεύθυνση από την περιστροφή του πλανήτη και είναι ένα πολύ κρύο φεγγάρι.
Οι μετρήσεις του επιφανειακού φάσματος του Triton αποκαλύπτουν την παρουσία όχι μόνο πάγου, αλλά και διαφορετικών τύπων χιονιού (θρυμματισμένος πάγος).
Το Voyager 2 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο εξωτερικό μέρος του ηλιακού συστήματος δεν πέρασε πολύ κοντά στον Τρίτων και ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατό να προσδιοριστεί η πυκνότητα, κάτι που δίνει μια γενική ιδέα για τη σύνθεση. Μια καλή εικασία είναι ότι είναι από πάγο σε όλο το εσωτερικό του, εκτός από έναν μικρό πυρήνα βράχου.
Ο γνωστός Scott C. Waring, συντάκτης του ιστολογίου ufosightingsdaily.com εξήγησε ότι το φεγγάρι του Ποσειδώνα Τρίτων μπορεί να έχει εξωγήινες βάσεις και είναι πεπεισμένος ότι το βίντεο που φαίνεται παρακάτω δείχνει αυτές τις μυστηριώδεις δομές.
Σύμφωνα με τον Scott «Υπάρχουν πολύ λίγες φωτογραφίες αυτού του φεγγαριού, οπότε το να έχεις κάτι τόσο κοντά είναι υπέροχο. Οι μαύρες δομές είναι ορατές στις εικόνες φαίνεται να είναι ένα μη ανακλαστικό υλικό παρόμοιο με το υλικό που χρησιμοποιείται για τα αεροσκάφη stealth, οπότε το ραντάρ δεν μπορεί να τις εντοπίσει. Ο Scott ισχυρίζεται επίσης ότι έχει βρει δομές σε κάθε πλανήτη και φεγγάρι του ηλιακού μας συστήματος. «Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα των σκοτεινών δομών για τις οποίες μιλάω.
0 comments
Δημοσίευση σχολίου