Το παπαδαριό κάνει ότι κάνουν πολλοι Νεοέλληνες σε μια διαστρέβλωση της πραγματικότητας αποκαλούν με μια δικιά τους ταμπέλα "φασίστες" τους αριστερό-κομμουνιστές που αποκαλούν φασίστες τους πάντες αντίθετους στην ιουδαιο-κομμουνιστική πανούκλα τους, τουλάχιστον έπεσε μέσα ότι έχουν κάτι το κακό και το μοχθηρό έστω και αν τα λενε με χριστιανική σκοπιά :«Οι βλασφημίες του καθηγητού κ. Μόσιαλου δεν είναι τίποτε άλλο παρά κοάσματα δαιμόνων»

Μια από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στον καθηγητή Ηλία Μόσιαλο για το υβριστικό σκίτσο με την Παναγία και τον Ιωσήφ ήταν αυτή που εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ μετά το τέλος της Χριστουγεννιάτικης Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος ανέφερε:

«Οι βλασφημίες του καθηγητού κ. Μόσιαλου, που δυστυχώς εκπροσωπεί και τη χώρα μας στους διεθνείς οργανισμούς δεν είναι τίποτε άλλο παρά κοάσματα δαιμόνων. Οι δαίμονες μόνο σκέπτονται και καθυβρίζουν έτσι το σωτηριώδες έργο του Σωτήρος και Λυτρωτού» επεσήμανε στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος, τονίζοντας πως «μόνον άφρονες και μόνο δαιμονιοκατεχόμενοι μπορούν να ψελλίσουν τέτοιες ανοησίες».

Παράλληλα, εξέφρασε τη λύπη του για την αμετροεπή βλασφημία του κ. Μόσιαλου ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά είπε «κάτω από το προσωπείο της ευγένειας και του καθωσπρεπισμού κρύβει δυστυχώς ένα πρόσωπο ρατσισμού και φασισμού, διότι όταν προσβάλλεις την πίστη του άλλου προσβάλλεις το οντολογικό του θεμέλιο».

Αναφέροντας πως ο Κύριος δεν έχει ανάγκη την δική μας υπεράσπιση, σημείωσε ότι εμείς «διαμαρτυρόμεθα ευπρεπώς» ευχόμενος σε όλους ο νηπιάσας Κύριος να μας φωτίζει και να μας χαρίζει την αιωνιότητα.

Να σημειωθεί ότι την βλάσφημη ανάρτηση του Η.Μόσιαλού είχε επικρίνει και η «Ιερά Σύνοδος» η οποία είχε τονίσει μεταξύ άλλων.

«Αν και το πρόσωπο του Χριστού και της Κυρίας Θεοτόκου δεν έχουν ανάγκη οποιασδήποτε ανθρώπινης υπεράσπισης έναντι των ανθρώπινων ύβρεων, οι προσβολές και επιθέσεις κατά του Χριστιανισμού θα συνεχίσουν και θα αυξάνονται κατά τον 21ο αιώνα.

Ο φανατισμός και η έλλειψη σεβασμού στον άλλον δεν είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό των "θρησκειών" ή των "αλλόθρησκων", αλλά οριζόντιο γνώρισμα πολλών ανθρώπων, συντηρητικών και προοδευτικών».

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications