Ο ορισμός των μοχθηρών που καυχιούνται κιόλας τα ίδια έλεγαν και πριν κατι μήνες και στα EllinikaHoaxes, οτι έχουν πολύ κόσμο, αφού προηγούμενος εκαναν πολεμο σε ανεξάρτητες σελίδες με καθε τρόπο απο συκοφαντίες έως εντολες σε facebook google να εξαφανίσουν ανεξάρτητες σελίδες , μεταξύ άλλων έπαιρναν και κόσμο ύπουλα βάζοντας λινκ στο facebook προς την εγκυρη πηγή τους ώστε να πειστούν ότι τα πάντα ειναι θεωρίες συνωμοσίας και fake news εκτός από αυτά που λένε αυτοί, και οι έγκυρες πήγες τους, δηλαδή οτι κανει και το καθε άναρχο-troll, επιστροφή στο rotothema.gr:

Σταθερά στην πρώτη θέση των διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης, 1.040.000 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν χθες Μ. Σάββατο 1 Μαΐου το protothema.gr για να ενημερωθούν για όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα και τον κόσμο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία όπως αυτά καταγράφονται από την Google Analytics.

Υπομονή εκεί στο protothema σε 5-10 χρόνια που θα έχουν αυγατίσει οι εισαγόμενοι θα έχουν 2 εκατομμύρια την ήμερα ...Το ότι έχουν προώθηση σε facebook google τα οποία κάνουν πόλεμο σε καθε ανεξαρτητη σελιδα ξεχάσαν να το αναφέρουν, όπως και τα 310.000, που πήραν από την λίστα Πέτσα και φυσικά το ότι ο μέσος όρος νοημοσύνης αυτών που διαβαζουν τέτοιες σελίδες ειναι κάτω απο το όριο ειναι δεδομένο αρκεί να δει κάποιος τα σχόλια ...

Για δούμε τι ακριβώς διαβάζουν οι 1 εκατομμύριο επισκέπτες την ήμερα στην εν λόγω σελίδα: 23/12/2018 Εθνικισμός και εθνομηδενισμός:

Οι μαθητικές καταλήψεις με αφορμή το Μακεδονικό επιβεβαιώνουν τη σύγχυση που επικρατεί πάνω σε κρίσιμες έννοιες όπως το έθνος, ο εθνικισμός ή ο εθνομηδενισμός.

Το έθνος παραμένει στον 21ο αιώνα η κεντρική σημασιολογική κατασκευή με βάση την οποία αρθρώνεται η οργανωμένη κοινωνική συμβίωση. Ζούμε σε έθνη-κράτη τα οποία ως συνεκτικό στοιχείο επικαλούνται μια εθνική ταυτότητα, έναν εθνικό πολιτισμό και μια κοινή ιστορία, ανατρέχοντας στα πρώτα στάδια διαμόρφωσης κάθε έθνους.

Η έννοια του έθνους θεμελιώνεται στη συλλογική συνείδηση των μελών του. Η ίδια η δημοκρατική αρχή, όπως αποτυπώνεται στα Συντάγματα, συνδέεται με την έννοια του έθνους: «Ολες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Εθνους», κατά το άρθρο 1 παρ.3 του Συντάγματός μας. Δεν αρκεί η κοινή γλώσσα ή η κοινή θρησκεία, ούτε καν το κοινό ιστορικό παρελθόν για να συγκροτηθεί η εθνική ταυτότητα. Απαιτείται ο κοινός πολιτισμός, με την ευρεία σημασία του όρου, η κοινή παιδεία και πρωτίστως η βούληση για ένα κοινό μέλλον.

Η εξέλιξη του περιεχομένου και των μορφών που λαμβάνει ο εθνικισμός συναρτάται με τη συγκρότηση των εθνών-κρατών, που δεν ήταν κατ’ ανάγκην δημοκρατικά ή μοναρχικά, φιλελεύθερα ή αυταρχικά, ιμπεριαλιστικά ή φιλειρηνικά. Η αρνητική στροφή στη νοηματοδότηση του εθνικισμού συνδέεται με την καπήλευσή του από ολοκληρωτικά καθεστώτα, με αποκορύφωση τον φασισμό και τον ναζισμό.

Από την άλλη πλευρά, ένας εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας κατά κανόνα κερδίζει τη συμπάθεια των λαών και προκαλεί τη μήνη εκείνων που απέναντι στην κυριαρχία τους εξεγείρονται τα κυριαρχούμενα έθνη. Ποια είναι όμως τελικά τα όρια του έθνους; Οι Καταλανοί ή οι Σκωτσέζοι αποτελούν έθνη που νομιμοποιούνται να αυτονομηθούν σήμερα συγκροτώντας το δικό τους ανεξάρτητο κράτος;

Οι εθνικιστές επιχειρούν να οικειοποιηθούν την έννοια του έθνους, αποκαλώντας όσους δεν συντάσσονται μαζί τους «εθνομηδενιστές». Ειδικότερα, για τους ευρωπαϊστές, που θεωρούν ευκταία την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, χρησιμοποιούν τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό «ευρωλιγούρηδες».

Για όσο χρόνο η εθνική ομοιογένεια των εθνών-κρατών θεωρούνταν αυτονόητη και η ευρωπαϊκή ενοποίηση προχωρούσε διευρύνοντας την ευμάρεια, οι εθνικιστές παρέμεναν στο περιθώριο ή απομονώνονταν μέσα στα συστημικά κόμματα.

Όμως τα πράγματα άλλαξαν. Το ταυτοτικό πρόβλημα τροφοδοτείται από τις εντεινόμενες προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές, υποσκελίζοντας την παραδοσιακή διάκριση μεταξύ Δεξιάς και Αριστεράς. Η ευρωπαϊκή ενοποίηση κλονίζεται από την οικονομική κρίση και την επίταση των ανισοτήτων. Ετσι μεγεθύνονται απότομα τα προνομιακά πεδία παρέμβασης των εθνικιστών.

Το ακροατήριό τους διευρύνεται, ιδίως ανάμεσα στους νέους. Η εθνικιστική ρητορεία διαστρεβλώνει τις θετικές όψεις της φιλοπατρίας και τις μετατρέπει σε επιθετικό λόγο με ρατσιστικό, ξενοφοβικό και αντικοινοβουλευτικό περιεχόμενο.

Υπάρχει μόνο μια απάντηση απέναντι στην επέλαση του μισαλλόδοξου εθνικισμού και αυτή είναι η επανοικειοποίηση κεντρικών σημασιών. Η έννοια του έθνους, ο λόγος περί εθνικού συμφέροντος, η υπεράσπιση της εθνικής ταυτότητας εκχωρήθηκαν ελαφρά τη καρδία στην Ακρα Δεξιά. Μέσα από την παραχάραξη εννοιών και ρόλων που λειτουργούν ως συνεκτικά στοιχεία σε κάθε κοινωνία δημιουργούνται οι συνθήκες για να εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού.

Είναι προφανές ότι το εκπαιδευτικό μας σύστημα έχει αποτύχει στον τομέα της πολιτειακής εκπαίδευσης. Ομως η ευθύνη γι’ αυτή την τροπή των πραγμάτων είναι ευρύτερη. Βαραίνει όλους εκείνους που καλλιεργούν μια συγκεκριμένη αντίληψη για το τι σημαίνει έθνος και ποιοι είναι οι εχθροί του. Στην πραγματικότητα, εχθροί του έθνους είναι όσοι εν ονόματί του παρακινούν στη βία, στην εσωστρέφεια και την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών. Ιδου το αρχικό https://archive.is/wGmXE#selection-2039.0-2039.29 υπενθιμιζεται οτι έστειλαν αδιάβαστο τον ιδρυτή της εν λόγω σελιδας επειδή είχε γραψει κατα του συριζα και υπέρ της Χ.Α και τον κατηγορούν και για αντισημιτισμό στην "εγκυρη πηγή" τους wikipedia.

Από τα εκατομμύρια που διάβασαν αυτο το σημιτικό άρθρο ανάθεμα και αν κατάλαβε κάνεις τίποτα, και τι εννοεί ο ελληνόφωνος με το αυγό του φιδιού! κατα τα αλλα τα πάντα όλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας... επίσης ο τυπος λέει ότι έχει αποτύχει το σύστημα εκπαίδευσης που σημαίνει πρώτων : ότι σας βλέπουν σαν ζώα ,δεύτερων :μεσώ την εκπαίδευσης απο τα μασονικά σχολεία τους έχετε την κατάλληλη (για αυτούς) συμπεριφορά, τρίτο: θα κανουν ακόμη χειρότερα τα σχολικά βιβλία που ειναι ηδη ύμνος της λοβοτομής (όλοι αυτοι που επι χρόνια λενε για ναζι φασίστες ειναι οι ιδιοι που λενε υπέρ της πανδημία τους)

Στην Ελλαδα οι περισσότεροι έχουν την ίδια "λογική" με αυτούς και λόγω έλλειψης φαντασίας και όπως κάθε ύπουλος κατηγορεί τους άλλους γιαυτό που ειναι αυτός: "εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού αυτο κανουν αυτοί χρόνια τώρα και βαζουν τα αυγά τους, ούτε τα βασικά δεν ξέρουν οι περισσότεροι και εκαναν δεδομένα τα ψέμματα που λένε ενώ δεν έχουν στοιχειώδες λογική και θέλουν να λέγονται και απόγονοι των αρχαίων και "μορφωμένοι νοήμονες" γιατί τους έδωσαν πτυχία.

Μεγάλο μέρος του ελληνόφωνου πληθυσμού ειναι ενα συνονθύλευμα φυλών από Αράβικης έως Λατίνους και Τουρκικης ράτσας , χάος το λαών και οι μιγάδες της μεσόγειου που έλεγαν και οι "κακοί ναζι" από τότε πριν 80+ χρόνια όταν υπήρχαν πολλοι περισσότεροι ευρωπαϊκού γένους που μετα σφαγιάστηκαν ως φασίστες απο ελληνόφωνες σημιτικές φυλές γνωστοί και ως κομμουνιστές όπως εκανα σε ολη την Ευρωπή ανεξαρτητου χωρας μεσω κομμουνισμου.... και τα παραμυθία περί απόγονων αρχαιων ολοι στην Ελλαδα σε έγκυρες πήγες τους... Με αυτά έχει σχέση το "αυγό του φιδιού" που αναφέρει ο ελληνόφωνος...καθώς εχουν θανάσιμο φυλετικό μίσος στο γνήσιο ευρωπαϊκό γένος και κατηγορούν τα θύματα τους ως "ρατσιστές" , οπού έσφαζαν σε όλη την Ευρώπη ανεξάρτητου χωράς μεσώ κομμουνισμού συμπεριλαμβανομένου των "κακων ναζι" , Αρμενία , Τουρκιά (Σμύρνη) , Ουκρανία , Ελλάδα , Ισπανία, Ιταλία. Γεωργία , Πολωνία, Ρωσία , Γερμανία, και γύρο απο το Καύκασο και οπού υπήρχαν πολλοι Ευρωπαϊκού γένους, από το μεσαίωνα τα έλεγαν:
Απλή πρόσφατη ιστορία και ουδείς έχει καταλάβει τίποτα, οχι μονο μέσα απο τόνους προπαγάνδας και πλυσης εγκέφαλου, αλλα και επειδή πολλοι δεν ανήκουν σε αυτο το γένος και τα βλέπουν όλα δογματικά , και άλλοι εχουν πέσει στην παγίδα των πρώτων επειδή ειναι πολύ περισσότεροι,και φτάσαμε στο σημείο ο καθε Νεοέλληνας να δηλώνει απόγονος αρχαιων ενώ η λογική που εχει θυμίζει άραβες , όμοιος και διαβάζει σελίδες τύπου πρωτο θέμα..πέραν του γεγονός οτι δεν ερευνά για τίποτα δεν έχει μυστικιστικες τάσεις ειναι μειωμένης νοημοσύνης και δογματικος = ελεγχόμενοι είτε απο δόγματα που αποκαλούν δηθεν ιδεολογία είτε απο θρησκείες, επισης πολλοι ειναι μοχθήροι και ύπουλοι και οι ίδιοι θυμιζοντας την βαρβαρη καταγωγη τους .. .

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications