Σύμφωνα με τον Νίκο Τζανάκη βάσει μοντέλων, τα ενεργά κρούσματα αυτή τη στιγμή να είναι περίπου 50-60 χιλιάδες, ίσως και περισσότερα.

Όσο οι μάζες αρνούνται να δουν την πραγματικότητα που έχουν βαφτίσει "θεωρίες συνωμοσίας" όλο και περισσότερα θα κάνουν, το ότι διδάσκονται στα σχολεια ηλίθιες θεωρίες που δεν έχουν καμιά βάση, τύπου όλοι καταγονται απο μαϊμούδες εκεί δεν ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" αλλα δεδομενό (!), το θέμα με την εικόνα της μάζας θυμίζει κάτι γυναικούλες που τρώνε ξύλο απο τον αγαπημένο τους αλλα αυτές νομιζουν ότι της αγαπάει και την άλλη μέρα ξανά τα ίδια, ακόμη και στο ίντερνετ δείχνουν πόσο εκτός πραγματικότητας ειναι, ενώ σε ένα λογικό κόσμο δεν θα πατούσε κανένας σε έγκυρες πήγες τους, που ειναι όλες στην πρώτη θέση ενώ υπηρετούν την γνωστή φυλή οπως και πήραν και χιλιάδες ευρώ,και βγαίνει ο κάθε «Καθηγητής» ως ειδικός από το πουθενά, και δήθεν κόπτονται για το "κάλο", τους πήρε όλους τους "ειδικούς" ο πόνος επιλεκτικά ξαφνικά,το ότι από το 2010 έχει αρχίσει ο κατήφορος πολύ πιο έντονα στα πάντα, δεν ενοχλούνται οι δήθεν "ειδικοί" ξαφνικά όλοι κόπτονται να σώσουν την ήδη ξοφλημένο κόσμο από την "πανδημία", όταν βλέπεις μεσώ ίντερνετ ηδη απο το 2016 ότι οι περισσότεροι υποστηρίζουν το κακό είτε επειδή ειναι οι ίδιοι μοχθηροί είτε από άγνοια, αναμενόμενα ηταν όλα αυτά, τι γράφουν:

Ιδιαίτερα ανήσυχος για το ενδεχόμενο νέου σκληρότερου lockdown στη χώρα μας εμφανίστηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Διευθυντής Πνευμονολογικής κλινικής Νοσοκομείου Ηρακλείου και αντιπρόεδρος Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, Νίκος Τζανάκης.

«Φοβάμαι ένα νέο lockdown σκληρότερο σε 3-4 εβδομάδες, λόγω ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων» τόνισε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6. Πρόσθεσε δε, ότι υπολογίζει, βάσει μοντέλων, τα ενεργά κρούσματα αυτή τη στιγμή να είναι περίπου 50-60 χιλιάδες, ίσως και περισσότερα.

Κατά την εκτίμηση του είναι πολύ κρίσιμη αυτή τη στιγμή η κατάσταση ενώ εξέφρασε την ανησυχία του ότι το πράγμα μπορεί εύκολα να ξεφύγει, καθώς «το ελατήριο τώρα ξεκινάει από πολύ πιο ψηλή θέση» δηλαδή από τα 500-600 κρούσματα τη μέρα και όχι από τα 100 από τα οποία ξεκινούσε τον Οκτώβριο. Ο καθηγητής εξέφρασε επιπλέον την αγωνία του, ότι ενδεχομένως να δούμε πλέον και περισσότερες και πιο δύσκολες νοσηλείες.

Απαισιόδοξος εμφανίστηκε και για τον ρυθμό εμβολιασμού στη χώρα μας. Όπως είπε ο κ. Τζανάκης, υπολογίζει έως το καλοκαίρι να έχει εμβολιαστεί περίπου το 20-30% του πληθυσμού. Και αυτό όπως είπε, «λόγω της αδυναμίας τους να παράγουν οι εταιρίες και να δώσουν τις πατέντες τους σε άλλες εταιρίες για να καλύψουν πιο γρήγορα τις ανάγκες».

Για τη μετάλλαξη που παρουσιάζει ο ιός, υπογράμμισε πως «οι αλλαγές δεν τροποποιούν τόσο πολύ τον ιό ώστε να ξεφεύγει από το εμβόλιο».Όμως όπως είπε ότι ίσως να είναι πιο τοξική η μετάλλαξη στην κοινότητα, «πιο μολυσματική».

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications