Τις ιδέες του Wernher von Braun για αποστολή στον Άρη αντιγράφει ο τύπος και το παίζει ιδιοφυΐα. Ομοίος και τον Nikola Tesla. Κανένας από τους δυο δεν έγινε ζάπλουτος και επιχειρηματίας πάρα το γεγονός οτι ηταν κλάσης ανώτεροι απο τον εν λόγο τύπο οπως και πολλοι άλλοι εφευρέτες δεν έγιναν πλούσιοι,αφού για να γίνεις επιχειρηματίας πρέπει να είσαι αδίσταχτος υλιστής και ύπουλος αυτά ειναι σημιτικά χαρακτηριστικά,αυτό σημαίνει ότι επιχειρηματίες γίνονται κατώτερης ποιότητας άτομα, με άπλα λογία στο σημιτικό κόσμο στην επιφάνεια προωθούνται και εμφανίζονται ως "μεγάλοι" στα μάτια του όχλου κατώτερης ποιότητας άτομα που δεν έχουν αρετές και άξιες, μονο και μονο επειδή έχουν λεφτά, και οχι αυτοί που αξίζουν, για όσους μπορουν να καταλάβουν τι γινεταί, έχουν κάνει ενα κόσμο που παντού όμως προωθούνται οι κατώτεροι και οι αδίσταχτοι, και ο όχλος αυτούς προσκυνάει ως πρόβατο με όλες τις τραγικές συνέπειες, βάζουν και σάλτσες επειδή τα άτομα που προωθούν ως ειδικούς και ως μεγα επιστήμονες δεν έχουν προσφέρει τίποτα απολύτως, του τύπου επίτιμος διδάκτωρ, παγκοσμίου φήμης ( δικός τους δηλαδή) , και διάφορους άλλους τίτλους για να δώσουν κύρος σε άχρηστους.

Διαβάστε την γράφουν στην καθεστωτική iefimerida που σε ενα φυσιολογικό κόσμο θα την διάβαζαν μονο ελληνόφωνοι σημιτικής ράτσας δηλαδή Ιουδαίοι άραβες και λοιπες ελληνόφωνες σημιτικές φυλές που ειναι αριστεροί κομμουνιστές συνήθως και γκοϊμ, το γεγονός οτι αυτη μαζί με αλλες σημιτικές σελίδες ειναι στην πρώτη θέση δείχνει ότι μεγαλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού ειναι είτε γκοϊμ είτε έχει πέσει στο επίπεδο του καθώς οι ελληνόφωνοι σημιτικής ράτσας δεν ξεπερνούν τους 50.000 , πως παρουσιάζουν με σημιτικό ύφος επειδή λέει κατα των μέτρων τους :

Η αμφιλεγόμενη στρατηγική της Σουηδίας έχει δεχθεί μαζικά πυρά από τον περασμένο Απρίλιο,όταν επέλεξε να πάει κόντρα στο ρεύμα των περισσότερων χωρών του πλανήτη που εφήρμοσαν αυστηρά lockdown, αλλά απέσπασε τα εύσημα από τον Έλον Μασκ.

Στην κορύφωση της πανδημίας η κυβέρνηση της Σουηδίας -της μοναδικής χώρας στην Ευρώπη – απηύθυνε έκκληση στους πολίτες της χώρας να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα υγιεινής, άφησε ανοικτά τα σχολεία για μαθητές έως 15 ετών, τα εστιατόρια και τα μπαρ και την οικονομία της να λειτουργεί σε πλήρεις ρυθμούς πυροδοτώντας σφοδρή κριτική από άλλα κράτη, αφού όπως αποδείχθηκε τελικά στη διάρκεια του πρώτου κύματος οι θάνατοι από την Covid-19 ανά κάτοικο ήταν πολύ περισσότεροι σε σύγκριση με άλλες χώρες (π.χ. τετραπλάσιοι σε σχέση με τη Γερμανία).

«Η Σουηδία είχε δίκιο», έγραψε ο επικεφαλής της Tesla και της SpaceX στο Twitter. Κι όσον αφορά τον υψηλότερο αριθμό νεκρών στη σκανδιναβική χώρα υποστήριξε: «Ναι, ήταν λάθος να μην προστατευτούν επαρκώς οι οίκοι ευγηρίας (συμβαίνει σε πολλές χώρες). Ωστόσο, ήταν κατά τη γνώμη μου σωστό: Ανοσία της αγέλης για μεγάλα τμήματα του πληθυσμού και προστασία όσων κινδυνεύουν».

Αν και η στρατηγική της Σουηδίας λόγω του υψηλού αριθμού των θυμάτων την άνοιξη φάνηκε παντελώς εσφαλμένη, η εικόνα αυτή μπορεί να αλλάξει δραματικά τώρα με το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού.

Κι αυτό γιατί σε αντίθεση με τη Σουηδία οι αριθμοί των νέων κρουσμάτων εκτοξεύονται καθημερινά σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που εφήρμοσαν αυστηρά lockdown. Και μια πιθανή εξήγηση γι’ αυτό, όπως εκτιμούν ειδικοί, είναι ότι επειδή στη Σουηδία τα κρούσματα ανά κάτοικο ήταν πολύ περισσότερα μέχρι πρόσφατα σε σχέση με άλλα κράτη, είναι μεγαλύτερη και η ανοσία της αγέλης στον πληθυσμό.

Κι ο Έλον Μασκ δεν είναι ο μόνος που τάσσεται στο πλευρό της Σουηδίας. Σε μια διακήρυξή τους (Great Barrington Declaration) πολλοί επιστήμονες και γιατροί, υπό τον Sunetra Gupta του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, τον Martin Kulldorrf του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και τον Jay Bhattacharya του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, απευθύνουν έκκληση στις κυβερνήσεις ανά την υφήλιο να βάλουν ένα τέλος στα «καταστροφικά» lockdown και μια επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς ζωής για μεγάλα τμήματα του πληθυσμού. Όπως υποστηρίζουν «θα πρέπει να επιτραπεί σ’ όποιους δεν χρήζουν ιδιαίτερης προστασίας να κάνουν μια φυσιολογική ζωή». Ισχυρίζονται δε ότι η πολιτική των lockdown «έχει καταστροφικές επιπτώσεις στη βραχυπρόθεσμη και τη μακροπρόθεσμη δημόσια υγεία» κι ότι κινδυνεύουν να προκληθούν «ανεπανόρθωτες βλάβες».

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications