Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε τη νοσηλεύτρια που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», μετά τον χθεσινό τραυματισμό της.

Ο κ. Κικίλιας, συνοδευόμενος από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, συναντήθηκε με τη νοσηλεύτρια, στην οποία ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, ενώ επισκέφθηκε και τη Μονάδα Λοιμώξεων του Νοσοκομείου.

Ο υπουργός Υγείας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν, για το οποίο λυπούμαστε βαθύτατα. Ήρθα σήμερα να επισκεφθώ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας την Εύη, την οποία στηρίζουμε όλοι: το Υπουργείο Υγείας, οι γιατροί μας, οι συνάδελφοι -ο άντρας της είναι αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο-, οι νοσηλευτές, αλλά και όλοι οι ασθενείς.

»Σας έχω εξηγήσει πολλές φορές ότι, όχι μόνο λόγω της Covid, οι γιατροί μας, το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό είναι ήρωες.

»Το Υπουργείο Υγείας επεξεργάζεται και θα ανακοινώσει σύντομα αποφάσεις, σε ό,τι έχει να κάνει με αυτό το τραγικό συμβάν και ό,τι άπτεται της ασφάλειάς τους».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πώς είναι η υγεία της;

Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Είναι πολύ καλά, χαιρόμαστε πολύ που είναι καλά. Ελπίζω να βγει από τη ΜΕΘ, να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να πάει να δει τα δύο παιδάκια της.

Από τέτοια θέατρα άλλο τίποτα...

Ευρεθεί τι θυμίζει η φάτσα του "υπουργού": Έναν αδίσταχτο αστυνομικό σε επαρχιακή πόλη πριν χρονιά που είχε ταράξει τους πάντες στις κλήσεις ακομα και συγγενείς του, δεν υπήρχε περίπτωση να σε πετύχει με μηχανάκι και να μην βρει κάτι να σου κόψει κλήση, ηταν τοσο γελοίος και αδίσταχτος ταυτόχρονα, που όταν μια φορά σε σταμάτησε 17 χρόνων και δεν έβρισκε κάτι να σε γράψει, απο την λυσσά του σκούπισε τα λάδια με το δάκτυλο του για να δει αν ο κωδικός της μηχανής ειναι ίδιος με την άδεια, και όταν είδε ότι ηταν ο ίδιος ηταν η μονή φορά που δεν έκοψε κλήση(!)

16 χρόνων μόλις είχες αγοράσει "παπί" για να μην πηγαίνεις με ποδήλατο στην δουλειά (απόσταση 9 χιλιόμετρα χωρίς μέσα μεταφοράς), σε είχε γράψει για δίπλωμα ασφάλεια και για κράνος εκ των ύστερων στην δουλειά (!) δηλαδή δεν σε βρήκε στο δρόμο και σε σταμάτησε, αλλα ήρθε εκεί που δούλευες και σου έκοψε κλήση για όλα αυτά, και για κράνος ο γελοίος, το κατα πόσο αυτο ηταν νόμιμο ειναι άγνωστο, και τον παρομοίαζαν όλοι με τον Θεοχάρη απο την Λάμψη...

Ο ίδιος χρονιά αργότερα το έπαιζε γρήγορος εκτός υπηρεσίας, με αυτοκίνητο τον προσπέρασες και λύσσαξε να σε προσπεράσει ξανα, τελικα σε προσπέρασε αφου ελάττωσες ταχύτητα, και πέρασε μέσα απο κατοικημένη επαρχιακή περιοχή με 150 χιλιόμετρα μονο και μονο για να βγει μπροστά, ο νομοταγής αστυνομικός που έτσι και περνούσε άλλος με 60 χλμ από 50 θα του έδινε κλήση για υπερβολική ταχύτητα, κάτι τέτοιους ψυχοπαθείς προφανώς δεν έχουν μονο στην αστυνομία.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications