« Πάνω από 600.000 παγούρια, δωρεά του Ιδρύματος Αθ. Λασκαρίδη, είναι ήδη καθ'οδόν προς όλους τους μαθητές δημοτικού (δημόσιων & ιδιωτικών σχολείων) της χώρας.

Μέτρο που και προστατεύει την υγεία των παιδιών μας και ταυτόχρονα καλλιεργεί την περιβαλλοντική τους συνείδηση», τόνισε με ανάρτησή της στο twitter, η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Γιατί δεν έδωσαν μερικά από τα χιλιαδες ευρώ που πήραν αυτές οι έγκυρες πήγες ή η ίδια η μαντάμ Κεραμέως απο το μισθό της? το παρουσιάζουν σαν έκανε αυτή την δωρεά:

Protagon στην πρώτη θέση στην google! παλιά γνώριμη αριστερή σελίδα όταν ένας συμμορίτης της εν λόγο έγκυρης πηγής έλεγε να κάψει την ελληνική σημαία σε ένα παλιό βίντεο που αναδείξαμε εμείς προ ετών και είχε προκαλέσει σάλο (ακόμα δεν είχαν βάλει χέρι στο facebook ώστε να κάνουν μηδαμινή απήχηση ), και έτσι αναγκάστηκε ο συμμορίτης να βγει και να πει συγνώμη και ότι έκαναν πλάκα, άλλος ένας λόγος που μας εχουν μανία οι ελληνόφωνοι από τότε ! ένας άλλος συμμορίτης που εμφανιζόταν και στο Protagon και στο athensvoice έγινε αρχισυντάκτης της "ανεξάρτητης πηγής" ellinikahoaxes με τις ορδές αναρχο-troll! ειναι αυτη που βγάζει fake news οτι ενοχλεί για όσους δεν ξέρουν, και δίνει εντολες για ελάχιστη απήχηση σε facebook google ανεξάρτητων πηγών ώστε να μείνουν μονο οι δίκες τους στο τέλος στο ίντερνετ, και έχουν σε μεγαλη εκτίμηση ειδικά αυτή την σελίδα, από την αρχή της δημιουργία της, η σελίδα που διάβαζαν μονο αναρχοκομμουνιστες ουγκ ουγκ ναζι φασίστες ουγκ! γνωστά και ως χρήσιμα γκοιμ στην γλωσσά τους το 2016, κατέληξε "ανεξάρτητος οργανισμός έλεγχου ειδήσεων " με συνεργασία facebook, με αριστερούς "ειδικούς"(!) και δεν έχει βγάλει κανένα fake news απο δεκάδες έγκυρες πήγες τους ενώ ειναι γεμάτες ψέματα, ψεύτικη ιστορία και προπαγάνδα! κανένα γελοίο βγάζουν που και που για να ρίξουν σταχτί στα μάτια των ηλιθίων που την διαβάζουν.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications