Το φεγγάρι θα μπορούσε να είναι ένα σκάφος εξωγήινων ερπετών (video)

Η θεωρία ότι το φεγγάρι και η Γη δημιουργήθηκαν μαζί από το αρχικό νεφέλωμα που σχημάτισε το ηλιακό σύστημα δεν έχει καμιά βάση, τα διαθέσιμα στοιχειά δείχνουν ότι το φεγγάρι σχηματίστηκε σε διαφορετικό μέρος και αργότερα ήρθε στην Γη. Σύμφωνα με κορυφαίους επιστήμονες, η Γη και το φεγγάρι είναι της ίδιας εποχής, αλλά σύμφωνα με τα στοιχειά αυτό δεν ισχύει. Μερικοί βράχοι της σελήνης είναι πάνω από 5.300.000 ετών και άλλοι έως και 20 δισεκατομμύρια χρόνια.

Η ίδια η Γη λέγεται ότι είναι 4.600.000.000 ετών. Στοιχεία όπως το ουράνιο και το Ποσειδώνιο που ανακαλύφθηκαν σε σεληνιακούς βράχους δεν βρίσκονται φυσικά στη Γη. Αυτό το γεγονός και η ηλικία των σεληνιακών πετρωμάτων αντικρούουν τη επίσημη θεωρία . Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το φεγγάρι περιέχει βαρύτερα στοιχεία στην επιφάνεια: ο φλοιός αποτελείται κυρίως από μεγάλες ποσότητες τιτανίου, ουρανίου και Ποσειδώνιου.

Τα βαρύτερα στοιχεία ενός αντικειμένου που σχηματίζεται φυσικά στο διάστημα ειναι στο κέντρο και οχι στην επιφάνεια που θα περιέχει τα ελαφρύτερα στοιχεία. Αυτό σημαίνει ότι το φεγγάρι δεν είναι ένα φυσικό διαμορφωμένο αντικείμενο.

Σύμφωνα με τον Thomas J. Glover, το φεγγάρι μας έχει διάμετρο 2.160 μίλια . Ο πιο ακριβής αριθμός της σεληνιακής βαρύτητας της NASA είναι 1,6, με τρέχουσα τροχιακή ταχύτητα 19.051 μίλια ανά ώρα. Το γεγονός ότι η βαρύτητα στην επιφάνεια της Σελήνης είναι σε ένταση στο 1/6 περίπου αυτής της Γης έχει οδηγήσει τους επιστήμονες σε δύο θεωρίες: ότι η Σελήνη δεν έχει πυρήνα σιδήρου και πιθανών εν μέρει ειναι κοίλη. Τα δεδομένα και οι υπολογισμοί οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Σελήνη είναι σχεδόν κενή εσωτερικά.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει φυσική εξήγηση, το αναπόφευκτο συμπέρασμα δείχνει ότι η Σελήνη είναι τεχνητά άδεια. Ο Ισαάκ Ασίμοφ, ένας Ρώσος καθηγητής βιοχημείας και συγγραφέας δημοφιλών επιστημονικών βιβλίων, είπε ότι σύμφωνα με όλους τους κοσμικούς νόμους η Σελήνη δεν θα έπρεπε να περιστρέφεται γύρω από τη Γη. "Δεν μπορούμε παρά να συμπεράνουμε ότι η Σελήνη δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Η Γη έχει μόνο ένα δορυφόρο, είναι ένας τεράστιος δορυφόρος διαμέτρου 2.160 μιλίων. Είναι πολύ μεγάλος για να κρατηθεί από την βαρύτητα της Γης. "

Μερικοί ερευνητές προτείνουν ότι το φεγγάρι είναι ένα μερικώς τεχνητό κοίλο πλανητοειδές που ανήκει και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από έναν εξωγήινο πολιτισμό. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε σχετικά με το φεγγάρι είναι ότι η χημική σύνθεση της σεληνιακής σκόνης είναι διαφορετική από τους βράχους της που σημαίνει ότι δεν είναι αποτέλεσμα ατμοσφαιρικών παραγόντων.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προέρχεται από αλλού. Ένα άλλο περίεργο ειναι οι παράξενες μαγνητικές ιδιότητες στους σεληνιακούς βράχους παρά το ότι δεν έχουν μαγνητικό πεδίο.

Εάν έχετε διαβάσει το " Η Agenda των ερπετών" θα καταλάβετε τη θεωρία σχετικά με τον σκοπό της Σελήνης και το μαγνητικό πεδίο γύρω από τη Γη.

Η θεωρία λέει ότι : "Το φεγγάρι δεν ειναι μόνο μια βάση, αλλά και μια μηχανή που ανήκει σε μια «ελίτ εξωγήινων» και δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο γύρω από το περιβάλλον μας. Το σώμα μας περιεχέι μια ψυχή ή τη συνείδησή μας...Μόλις ένας άνθρωπος πεθάνει στη Γη παγιδεύονται σε αυτόν τον «πλανήτη φυλακή» με το μαγνητικό πεδίο της σελήνης σαν έναν ιστό που μας εμποδίζει να ξεφύγουμε από το Matrix που ελέγχεται από τους εξωγήινους "

Δείτε το σχετικό βίντεο στα ισπανικά , το Ελλαδιστάν ειναι 500 χρονιά πίσω σε τέτοια θέματα και δείχνει και την πνευματική και νοητική ποιότητα του γένικου πληθυσμού,η οποία ειναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, μαμ κακά και νάνι ειναι οι περισσότεροι Νεοέλληνες που καυχιούνται μάλιστα ότι ειναι απόγονοι αρχαίων, αν ηταν απόγονοι αρχαίων όλοι στην Ελλάδα μονο με τέτοια θέματα θα ασχολιόντουσαν, δείτε αραβικές ιστοσελίδες δεν έχουν καμιά διαφορά με "ελληνικές έγκυρες πήγες" που ειναι στην πρώτη θέση, ακριβώς τα ίδια θέματα έχουν! τι σημαίνει αυτό? μήπως ότι πολλοί Νεοέλληνες έχουν αραβική και σημιτική καταγωγή? αυτό δεν το λέμε τυχαία γιατί έχουμε και αλλα στοιχεία που δείχνουν οτι πολλοι Νεοέλληνες στην πραγματικότητα ειναι σημιτικές ράτσες ειδικά κάτι αριστεροί κτλ οι οποίες μαντέψτε απο ποιους προέρχονται αυτές οι φυλές και πως προέκυψαν στην Γη και τυχαία έχουν και την ημισέληνο σε αράβικες χώρες. Ενω η Γη κάποτε δεν είχε Σελήνη.

Το γεγονός ότι έκαναν πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες με τέτοια θέματα και μάζεψαν τον όχλο σε δίκες τους "έγκυρες πήγες" αποχαύνωσης ηθικού και πνευματιστικού ξεπεσμού μονο ύποπτο ειναι .. ©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications