Αυτές οι ορδές ηλίθιων με επιλεκτική και υποκριτική ευαισθησία, για να παριστάνουν τους πολιτισμένους, οχι μονο μετέτρεψαν την κοινωνία σε δουλικά και άβουλα πρόβατα μαμούχαλων, αλλα οι ίδιοι ειναι οι χειρότεροι όλων , αδίσταχτοι υποκριτές που παριστάνουν τους πονόψυχους, σαν τους συμμορίτες που έχουν γεμίσει το facebook με fake φώτο με δήθεν λαθρο που πληγώνονται και για τα "δεινά" των αφεντικών τους, για να κτυπήσουν στο συναίσθημα και να κάνουν όχλο να τους λυπάται, η Ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία έτσι καταστράφηκε . Όσοι είχαν γλυτώσει απο την πλύση εγκεφάλου που κάνουν στα σχολεια και στα ΜΜΕ τους δεν γλίτωσαν από το facebook που κάνει επιλεκτικά προώθηση σε προπαγάνδες τους . Θα κάνουν κουμάντο αυτοί πως θα μάθει η άλλη το παιδί της μπάνιο!
Η Κρίστα Μέγιερ είναι μια 27χρονη μητέρα δυο μικρών αγοριών στο Κολοράντο Σπρινγκς των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία άνοιξε λογαριασμό στο TikTok τον Φεβρουάριο.
Πριν από το προηγούμενο σαββατοκύριακο, τα βίντεο που ανέβαζε συγκέντρωναν - στην καλύτερή τους - μέχρι 2.000 views. Ωστόσο, μέσα σε διάστημα τριών ημερών, ένα βίντεο που είχε σαν πρωταγωνιστή τον μικρότερο γιό της, Όλιβερ, ηλικίας 8 μηνών, έγινε viral με περισσότερα από 51 εκατομμύρια views στο TikTok και άλλες 20 εκατομμύρια αναπαραγωγές στο Twitter!
Το κλιπ της Μέγιερ δείχνει τον μικρό Όλιβερ να πετιέται μέσα στο νερό της πισίνας από μια εκπαιδεύτρια κολύμβησης! «Ο Όλιβερ με εκπλήσσει κάθε εβδομάδα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν έχει καλά-καλά συμπληρώσει 2 μήνες στο νερό και μαθαίνει τόσο γρήγορα. Είναι ένα μικρό ψάρι!» είναι η φράση της Μέγιερ που συνοδεύει το βίντεο, το οποίο δείχνει τον Όλιβερ να βρίσκεται για δευτερόλεπτα κάτω από την επιφάνεια του νερού και στη συνέχεια να αναδύεται και να κάθεται ανάσκελα, σε στάση ύπτιου.
Περισσότεροι από 100.000 χρήστες σχολίασαν το συγκεκριμένο βίντεο στο TikTok, άλλοι με χιουμοριστική διάθεση, ενώ υπήρξαν κι εκείνοι που δεν πήραν με καλό μάτι την πρωτοβουλία της Μέγιερ να μάθει στον 8 μηνών γιό της να κολυμπάει με αυτό τον τρόπο!
Έφτασαν ακόμα και να την απειλούν για τη ζωή της οι κατά αλλα πονόψυχοι, μήπως ειναι οι ίδιοι που ξαφνικά τους πήρε ο "πόνος" για έναν μαύρο άγνωστο προς αυτούς,(ούτε συγγενείς να ηταν), αλλα οχι για μια λευκη που επίσης δολοφονηθεί από μαύρο αστυνομικό?
Σύμφωνα με όσα τόνισε η ίδια στο BuzzFeed, γνώριζε ότι το συγκεκριμένο βίντεο θα θεωρηθεί αμφιλεγόμενο από πολύ κόσμο και θα σοκάρει αρκετούς χρήστες. «Πολλοί άνθρωποι βλεπουν ένα βρέφος να πετιέται μέσα στο νερό και σκέφτονται πως αυτό δεν είναι καλό! Δεν θα έπρέπε να γίνεται και πολλά άλλα παρόμοια» είπε αρχικά στο αμερικανικό μέσο και συνέχισε: «Έλαβα μέχρι και απειλητικά μηνύματα για τη ζωή μου! Υπήρξαν άτομα που μου είπαν πως είμαι η χειρότερη μητέρα, πως θέτω τη ζωή των παιδιών μου σε κίνδυνο και πως τα τραυματίζω».
Ωστόσο, συμπληρώνει πως η συγκεκριμένη εκπαίδευση, δεν αποτελεί μάθημα κολύμβησης, αλλά «μάθημα επιβίωσης για βρέφη».
Μάθημα για την επιβίωση και όχι για την κολύμβηση
«Αυτό που διακυβεύεται πίσω από τη συγκεκριμένη εκπαίδευση, είναι η ασφάλεια. Μαθαίνουμε σε παιδάκια 8 μηνών να προσδιορίζουν τη θέση και την κατάστασή τους και να βρίσκουν τρόπους διαφυγής από το νερό. Μοιάζει τρελό, αλλά έτσι είναι» συμπλήρωσε η Λάουρι Άρμστρονγκ, ιδιοκτήτρια του κολυμβητηρίου, στο οποίο «τραβήχτηκε» το viral βίντεο.
Η Άρμστρονγκ διατηρεί τη σχολή κολύμβησης για περισσότερα από 7 χρόνια και εκπαιδεύει για αρκετούς μήνες τους υπαλλήλους της, πριν τους ρίξει στο νερό με παιδάκια, που μπορούν να είναι αόμα και 6 μηνών. Στόχος δεν είναι να τα μάθουν να γίνουν... Μάικλ Φελπς, αλλά να αισθανθούν οικεία με το υγρό στοιχείο και να μάθουν πώς θα καταφέρουν να βγουν στην επιφάνεια, αν βουλιάξουν μέσα στο νερό.
Τέτοιου τύπου προγράμματα, που στηρίζονται στη μυική μνήμη των βρεφών, από την περίοδο που βρίσκονταν μέσα στη μήτρα, «τρέχουν» εδώ και κάποιες δεκαετίες, ωστόσο δεν έχουν μείνει χωρίς κριτική.
Ένα δημοσίευμα στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2017, σημείωσε πως η πρακτική αυτή είναι τραυματική για τους εγκεφάλους των μωρών, ενώ η Αμερκανική Ακαδημία Παιδιατρικής (AAP) υποστήριξε το 2000 πως δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν πως οι πρακτικες αυτές εμπεριέχουν το ρίσκο του πνιγμού. Πέρσι, πάντως, η Ακαδημία υποστήριξε πως κάθε παιδί άνω του ενός έτους, πρέπει να μάθει να κολυμπά.
Την ίδια στιγμή, καμπάνιες στις ΗΠΑ κατά του πνιγμού, ανέφεραν πως τα μαθήματα κολύμβησης σε μικρά παιδιά, μπορούν να σώσουν ζωές.
Δεν πτοείται η μητέρα του μικρού Όλιβερ
Από την πλευρά της, η μητέρα του Όλιβερ, αισθάνεται πολύ άνετα με τα συγκεκριμένα μαθήματα και δεν δείχνει να πτοείται από τις... απειλές. «Στέλνω τα παιδιά μου σε μαθήματα κολύμβησης, σε ένα πολύ ασφαλές περιβάλλον και με πιστοποιημένους εκπαιδευτές. Αισθάνομαι πολύ άνετα με την παρουσία τους στο νερό και πρέπει να μάθουν πώς να παλέψουν για να επιβιώσουν, αν αυτό χρειαστεί»...
0 comments
Δημοσίευση σχολίου