Φλεγόμενα παράξενα αντικείμενα πέφτουν αργά απο τον ουρανό (vid)

Κάτι περίεργο συμβαίνει, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν παρακολουθήσει φλεγόμενα αντικείμενα στον ουρανό.

Οι "ειδικοί" πιστεύουν ότι αυτά τα ασυνήθιστα φαινόμενα ειναι μετεωρίτες που ενδεχομένως σχετίζονται με την βροχή μετεωριτών Lyrid. Άλλα πέφτουν πολύ αργά για να έχουν σχέση με βροχή μετεωριτών..

Φωτεινό φλεγόμενο αντικείμενο πέφτει από τον ουρανό πάνω από την Αϊόβα.
Η Εθνική Υπηρεσία Καιρού των ΗΠΑ, έγραψε στη σελίδα της στο Facebook: Γνωρίζει κανείς τι συνέβη σήμερα το πρωί (21 Απριλίου 2020) στις 6:20 π.μ. στον ουρανό ανατολικά. Δεν θα θάλαμε να σκεφτούμε ότι ηταν ένα αεροπλάνο, αλλά δεν είμαστε σίγουροι τι άλλο θα μπορούσε να είναι. Μπορείτε να δείτε ένα λαμπερό αντικείμενο να πέφτει μια μεγάλη μπάλα που αφήνει πίσω της καπνό. Ξέρουμε ότι υπάρχει βροχή μετεωριτών απόψε…

Παράξενη "φλεγόμενη μπάλα" στο Hull του Ηνωμένου Βασιλείου
Την Κυριακή το βράδυ (19 Απριλίου 2020), ένα μυστηριώδες αντικείμενο εμφανίστηκε να διασχίζει τον ουρανό πάνω από το βόρειο τμήμα του Kingston-upon-Hull, East Yorkshire της Αγγλίας. Οι αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το αντικείμενο κινείται πολύ αργά για να είναι μετεωρίτης.Η Ρεβέκκα Χολμς έγραψε: «Ήταν παράξενο που έμοιαζε με αεροπλάνο, πύραυλο ή κάτι τέτοιο».

Φλεγόμενο αντικείμενο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά
Ένα μυστηριώδες φλεγόμενο αντικείμενο εμφανίζεται στον ουρανό πάνω από το Cambridgeshire της Αγγλίας, την περασμένη Τετάρτη (15 Απριλίου 2020) στις 8 μ.μ. Οι μάρτυρες το περιέγραψαν να αφήνει παχύ χημικό νέφος, με "φλόγες που βγαίνουν από πίσω".
Φλεγόμενο αντικείμενο σε φαινομενικά κατακόρυφη πτώση στο Λονδίνο, στις 14 Απριλίου 2020.
Ένα φλεγόμενο αντικείμενο εμφανίστηκε πάνω από το Γουίνιπεγκ, στο Καναδά στις 14 Απριλίου 2020. Ένας μάρτυρας το περιγράφει ως εξής: Οδηγούσα στην περιοχή Γουίνιπεγκ περίπου στις 8:30 π.μ. στις 14 Απριλίου. Ήταν μια μεγάλη μαύρη μπάλα στον ουρανό. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ένα σύννεφο, μετά ίσως πύραυλος αλλά δεν είχε αρχή και τέλος, φαινόταν για περίπου 15 λεπτά και μετά εξαφανίστηκε.

Φλεγόμενο αντικείμενο να πέφτει από τον ουρανό στην άνωθεν φωτογραφία η τοποθεσία είναι άγνωστη, μπορούμε να δούμε ένα αντικείμενο σε σχήματος V, και διπλά ένα άλλο αντικείμενο στον ουρανό πάνω από την Ισλανδία στις 14 Απριλίου 2020.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications