Νέο αιματηρό επεισόδιο σε σχολείο: 14χρονος χάραξε με κλειδιά το πρόσωπο συμμαθητή του - Βίντεο

Αυτά ειναι τα νεα αγρίμια της Ελλάδας που μαγαρίζουν την κοινωνία, γιαυτό όσο πας πίσω στο χρόνο οι άνθρωποι ηταν αγνοί,και απο αγρίμια τι περιμένεις να βγουν μαντάμ αγγελούδια? άντε να εξηγήσεις τώρα στον όχλο με τόση πλύση εγκέφαλου και από τους φερόμενους ψυχολόγους, ότι σχεδόν καμιά σχέση δεν έχει πως θα μεγαλώσει κάποιος, ελάχιστο ρόλο παίζει και ότι ο χαρακτήρας προϋπάρχει(!)

Αφού για να το καταλάβουν αυτό πρέπει να ξέρουν άλλα που επίσης έχουν πλήρη άγνοια,αυτά τα ξέρουν αυτοί που κουβαλούν ορδές σε όλη την Ευρώπη πάντως αλλιως δεν υπήρχε λόγος να γίνεται όλο αυτό, και γιαυτό απομάκρυναν τον όχλο από θέματα μυστικισμού και μεταφυσικά, και νομιζουν ότι ο άνθρωπος ειναι άπλα κρέας με κοκάλα... καληνύχτα και κάλο ύπνο στο Matrix σας.

Ένα δεύτερο αιματηρό περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς ένας 14χρονος χάραξε με κλειδιά το πρόσωπο ενός παιδιού σε σχολείο της Καλλιθέας.

Νέο αιματηρό περιστατικό σε σχολείο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό ενός 15χρονου από συμμαθητή του στην Αμαλιάδα.

Αυτή τη φορά το επεισόδιο έλαβε χώρα στην Καλλιθέα, όταν ένας 14χρονος χάραξε με κλειδιά το πρόσωπο ενός δεύτερου παιδιού.

Ο τραυματίας, συμμαθητής του δράστη, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

«Τρόμαξα λίγο γιατί είχε μικρή απόσταση από το μάτι μου» τόνισε το θύμα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha». Υποστήριξε δε, ότι ο 14χρονος έχει πράξει το ίδιο και σε άλλα παιδιά του σχολείου.

Ελεύθερος ο 16χρονος από την Αμαλιάδα
Στο μεταξύ, το πρωί της Παρασκευής, ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του σε Λύκειο της Αμαλιάδας, βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου και απολογήθηκε για τις πράξεις του.

Η Εισαγγελέας άφησε ελεύθερο τον ανήλικο δράστη, ενώ κατηγορίες αναμένεται να απαγγελθούν, μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης. Από την πλευρά τους, οι συνήγοροι υπεράσπισης, σύμφωνα με το «patrisnews.com», απέδωσαν το περιστατικό σε οπαδικές διαφορές των δύο συμμαθητών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications