Μία μικρή συγκέντρωση θρήνου για τον θάνατο ενός ανθρώπου κατέληξε άσχημα, όταν μια 18χρονη αποφάσισε να ψήσει τη δική της μερίδα μάφινς.

Μία συνάντηση για καφέ και γλυκό για να θρηνήσουν τον άνθρωπο που έχασαν κατέληξε σε ατύχημα, μιας και το γλυκό, εκτός από ζάχαρη είχε και μαριχουάνα. Περίπου 12 άτομα και η χήρα του νεκρού πήγαν σε γιατρό με συμπτώματα ζαλάδας για να ζητήσουν ιατρική βοήθεια. Οι περισσότεροι αισθάνθηκαν λίγο αργότερα μέσα στην ημέρα την επίδραση του μάφιν, ενώ μία γυναίκα αισθάνθηκε άμεσα αδιαθεσία.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Ρόστοκ στη Βόρεια Γερμανία, ένα γραφείο τελετών έδωσε τα λάθος μάφινς, με την αστυνομία να έχει στρέψει τις υποψίες του στην 18χρονη κόρη ενός υπαλλήλου του γραφείου.

Η αστυνομία πιστεύει ότι μαζί με τις «παρτίδες» των μάφιν που ψήθηκαν για τις υπηρεσίες που προσφέρει το γραφείο, ετοιμάστηκε και μία επιπλέον παρτίδα, η οποία ήταν ξεχωριστή».

Είχε τοποθετηθεί στο ψυγείο, με αποτέλεσμα ο υπάλληλος που μετέφερε στη συνέχεια τα γλυκά στις συγκεντρώσεις, να κάνει το λάθος και να μεταφέρει και την «ειδική» παρτίδα, που μάλλον προοριζόταν για άλλη κατάσταση.

Το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο, με την αστυνομία να επιλέγει να μη δημοσιοποιήσει άμεσα το γεγονός από σεβασμό στους συγγενείς που θρηνούσαν, ενώ η 18χρονη κόρη του υπαλλήλου αντιμετωπίζει 13 κατηγορίες μεταξύ άλλων για αμέλεια, σωματική βλάβη, ακόμα και διαταραχή κηδείας και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications