Η απομακρυσμένη προβολή (Remote View) είναι μια δυνατότητα που όλοι μοιραζόμαστε. Μας επιτρέπει να περιγράψουμε εντυπώσεις απομακρυσμένων ή αόρατων στόχων, χρησιμοποιώντας εξωαισθητική αντίληψη ή ανίχνευση με το μυαλό.

Πιο απλά: Το Remote Viewing είναι η ικανότητα ενός ατόμου να μπορεί να περιγράψει μια απομακρυσμένη γεωγραφική θέση ακόμη και μέχρι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική θέση την οποία βρίσκεται. Remote Viewer λέγεται ο άνθρωπος που μπορεί να “δει”, να “ζήσει” και να “αισθανθεί” άλλους τόπους ή στόχους, πολύ μακριά από την θέση που βρίσκεται.

Η τοποθεσία αυτών των στόχων ή γεγονότων μπορεί να αποκρύπτεται από φυσική άποψη ή να διαχωρίζεται σε απόσταση, εντός του παρόντος ή του μέλλοντος.

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, ο Targ εργάστηκε στο Ινστιτούτο Ερευνών Stanford με την CIA καθώς και σε πολλές άλλες κρατικές υπηρεσίες σε απομακρυσμένης προβολής (remote viewing).

Περιγράφει μοναδικά περιστατικά, όπως ο εντοπισμός ενός σοβιετικού εργοστασίου όπλων μαζί με έναν βομβιστή στην Αφρική, καθώς και για Αμερικανούς ομήρους στο Ιράν.

Ο Ράσελ εκπαίδευσε έξι αξιωματικούς των Μυστικών Υπηρεσιών του στρατού, οι οποίοι σχημάτισαν ένα ψυχικό σώμα που παρήγαγε πολύτιμες πληροφορίες για μια δεκαετία.

Οι σκεπτικιστές και όσοι πηγαίνουν με τα επίσημα δελτία τύπου της επιστήμης στα χέρια, δεν παραδέχονται τέτοιου είδους ψυχικές ικανότητες, ούτε μυστικά προγράμματα που βασίζονται πάνω σε ανάλογα ζητήματα. Έτσι, λοιπόν, είναι στο χέρι και στο μυαλό του καθενός να κρατήσει ή να απορρίψει κάτι από όλα αυτά που περιγράφονται.

Υποστηρίζεται πως το μυστικό προτζεκτ Stargate βασιζόταν στην ψυχική ικανότητα του Remote Vewing, ενώ ο Στρατηγός Stubblebine Αποκαλύπτει Τι Υπάρχει στον Πλανήτη Άρη μέσω αυτής της μεθόδου. Επίσης, τον Νιμπίρου και τις Προθέσεις των Κατοίκων του Αποκαλύπτει ένας Remote Viewer όπως ισχυρίζεται

Ο Russell Targ, μέσα από το βίντεο που ακολουθεί δίνει την δυνατότητα σε όσους το παρακολουθήσουν, αλλά κυρίως στους συμμετέχοντες, να βιώσουν το μέρος του ανθρώπινου νου που ελέγχει τις ψυχικές μας ικανότητες και την πολυδιάστατη συνειδητοποίηση.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε πώς είμαστε στην πραγματικότητα πολυδιάστατα όντα, με την ικανότητα να αξιοποιούμε τις πολλές διαστάσεις του χρόνου και του χώρου οι οποίοι δεν υπόκεινται εξ ολοκλήρου στους περιορισμούς των φυσικών μας σωμάτων, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Russell Targ

Worlds Greatest Remote Viewer Explains How We ALL Have This Psychic Ability

diadrastika

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications