Περιστατικό με μπαρμπάδες που περίμεναν την σύνταξη από άγρια χαράματα!

Πας στην τράπεζα ξημερώματα και βλέπεις 4-5 μπαρμπάδες να περιμένουν να ανοίξει η τράπεζα και τους λες: τι περιμένετε εδώ πέρα το τρένο για Νταχάου να περάσει?

Την σύνταξη! απαντάνε ομαδικά,και τους λες: καλά δεν έχετε κάρτα; και τι περιμένετε μην τυχών και φύγει και δεν την προλάβετε?

Δεν θέλω κάρτα λέει ο ένας, μου έμεινε μέσα την άλλη φορά, και περιμένουμε μην μας τα φάει ο κουλής!

Ε βέβαια με αυτούς που ψηφίζεται τόσα χρονιά όλοι εσείς οι μπαρμπάδες τα κολλημένα μυαλά!

ΚΚΕ ψήφησα λέει ποιους να ψηφίσω?

ΚΚΕ? και δεν τρέπεσαι που το λες??

Όχι λέει θα ψηφίσω δεξιούς που είχαν πιάσει τον πάτερα μου!

Τι ηταν ο πάτερα σου κομμουνιστάς όπως τους έλεγαν? και τι δεξιούς και αριστερούς μου λες και αυτές τις ηλιθιότητες που σας ταΐζουν τόσα χρονιά και τα αναμασάτε?

Ναι λέει!! και του λέω αν ο πατέρας σου ηταν δολοφόνος και είχε σκοτώσει 5-6 άτομα θα τον υποστήριζες γιατί ειναι ο πάτερα σου? τι ηλίθια λογική ειναι αυτή που έχετε οι περισσότεροι Νεοέλληνες? θα υποστηρίζω εναν συγγενή πχ ακόμα και αν ειναι εγκληματίας? έπρεπε να τον είχαν σκοτώσει !

Ουγκ!! τι ειναι αυτά που λες? και μετά πήγε να τα μπαλώσει ότι άπλα διάβαζε ΡΙΖΟΣΠΆΣΤΗ και τον έπιασαν για κομμουνιστή ενώ δεν ηταν...

Και αφού του είπα μερικά αλλα πράγματα για να τσεκάρω κιόλας τι ράτσας πνεύμα έχει μήπως και εκδηλωθεί όπως έχει γίνει με άλλους ,τελικά διαπιστωθεί με κάθε επιφύλαξη ότι ο μπάρμπας ειναι κλασικός τυπικός Νεοέλληνας όπως θα ηταν και ο πατέρας του , και πήρε θάρρος και έλεγε που τα ξέρεις αυτά? του λέω ειρωνικά μου τα έστειλε ο θεός Δίας!!!

Ααα!! είσαι δωδεκαθεϊστές τότε!

Μπάρμπα συνεχίζεις να δείχνεις πόσο Νεοέλληνας είσαι, και οι αρχαίοι δεν ηταν δωδεκαθεϊστές ως θρησκεία που το έχουν σήμερα, και σαν εσένα ειναι εκατομμύρια Νεοέλληνες! η λογική σε οδηγεί δεν τα βρίσκεις σε κρυφά βιβλία, μάλιστα τα περισσότερα από αυτά μεσώ ίντερνετ από το 2014 και μετά και όταν άρχισα να παρατηρώ την μάζα, αλλα ξέρεις ποιο ειναι το πρόβλημα? εκατομμύρια νεοελληνες έχετε εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίληψης, γιατί είστε άπλα Νεοέλληνες και παρασύρεται τους πάντες, τι αλλάζει σε μένα και σένα ξέρεις?

Τι αλλάζει πες μου να μάθω άμα ειναι να σε κεράσω και καφέ το απόγευμα να μου πεις, έλεγε ο Μπάρμπας!

Και το λέω άστο μπάρμπα γιατί μπορεί να είσαι κρυφός και με σκοτώστε , οι φίλοι σου σκοτωναν άτομα σαν έμενα το 40 και συνεχίζουν να το κάνουν, πρόσφατα δολοφόνησαν και μια αθώα κοπέλα ίδιο γένος με μένα, και δεν συνελήφθει κανένας, ενώ αν σκοτώσουν δικιά τους ράτσα γίνεται χαμός! θα σας πάρω από χέρι έναν έναν να σας λέω τα αυτονόητα? , πόσο δε αυτά που δεν μπορείτε ούτε καν να καταλάβετε λόγο ρατσας και χλευάζεται θέματα μυστικισμού? ακριβώς γιαυτό σκότωσαν την κοπέλα γιατί δεν είχε πέσει στο επίπεδο τους! κοιτά γύρο σου πως ζουν οι περισσότεροι σαν ρομποτάκια μέσα σε ψευδαισθήσεις και στην άγνοια μέχρι να πεθάνουν...

Και τον ρωτάω επίτηδες οι Γερμανοί πως ηταν παλιά ξέρεις? και μου λεει ξανθοι, του λέω έχεις δει ξανθό Μογγόλο? οχι μου λέει , το ξέρεις ότι εκατομμύρια Νεοέλληνες στο internet που ισχυρίζονται ότι ειναι απόγονοι αρχαιων με ελληνικές σημαίες νομιζουν ότι ηταν Μογγόλοι γιατί έτσι τους είπαν? κάπου εδώ η λογική σηκώνει τα χεριά και τα ποδιά μαζί, δεν ειναι θέμα ότι σε κορόιδεψαν αλλα θέμα στοιχειώδους λογικής, δεν γίνεται να ειναι άσπρο κάτι και να νομίζεις ότι ειναι μαύρο γιατί έτσι σου είπαν, αυτό ειναι απλο παράδειγμα σταγόνα στον ωκεανό της αμορφωσιάς, και υποτίθεται ότι έχουν λογική και έχουν πτυχία, προφανώς αν δεν πάνε σχολείο θα ειναι σαν μαϊμούδες και ανίκανοι να μάθουν μονοί τους οτιδήποτε. Κάτι τέτοιους τους λένε γκοιμ κάποιοι στην γλωσσά τους πάντως ... .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications