Ενοχος ο δράστης για τη δολοφονία του φαρμακοποιού. Ηξερε τι έκανε

Την καταδίκη και για τρία αδικήματα του καθομολογία δράστη, πρότεινε η εισαγγελέας στην τελευταία μέρα για τη δίκη της δολοφονίας του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου, στο μικτό ορκωτό Αθηνών.

Η εισαγγελέας κατά την εισήγησή της περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την από πρόθεση και σχεδιασμό την δολοφονία.

Είχε καθαρό μυαλό, σώας τα φρένας και δεν είχε μειωμένο καταλογισμό είπε η εισαγγελέας.

Σημείωσε μάλιστα ότι ο ισχυρισμός του δράστη ότι είχε μειωμένο καταλογισμό δεν στέκεται.

Ανέφερε μια σειρά από συμπτώματα που θα έπρεπε να έχει σε περίπτωση μειωμένου καταλογισμού τα οποία δεν παρουσιάζει.

Επίσης αναφερόμενη στις περιγραφές που έγιναν για το πρόσωπο του δράστη είπε ότι δεν προκύπτει κανένα σύμπτωμα και ότι ο δράστης είναι οριακός.

Μίλησε για όλα τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο και τα οποία δεν αποδεικνύουν όλα όσα προσπαθεί να αποδείξει ο δράστης και η υπεράσπισή του ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Μέχρι αυτή την ώρα η εισήγησή της συνεχίζεται αντικρούοντας όλα όσα προσπαθεί η υπερασπιστική γραμμή του δράστη να αποδείξει.

Προηγήθηκε η απολογία του δράστη ο οποίος είπε στο δικαστήριο ότι «δεν είμαι δολοφόνος».

Στις ερωτήσεις του δικαστηρίου δεν έδινε απαντήσεις ενώ δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει το λόγο για τον οποίο ενέπλεξε το φαρμακοποιό στη δική του οικονομική συναλλαγή ενώ ήξερε ότι δε θα του έδινε πίσω τα χρήματα.

Μετά την εισαγγελέα αναμένεται η αγόρευση των δικηγόρων και η απόφαση του δικαστηρίου που θα παρθεί από το δικαστήριο και τους ενόρκους του μικρού ορκωτού.

Ολοκληρώνοντας την εισήγησή της η εισαγγελέας είπε: Η ανθρωποκτονία τελέσθηκε σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση. Ήθελε να αποφύγει να πληρώσει ο δράστης ένα χρέος που ο ο ίδιος επωμίστηκε.

Η πρόταση της εισαγγελέως ολοκληρώνοντας την εισήγησή της ήταν να καταδικαστεί ο κατηγορούμενος. «Προτείνω Ενοχή του κατηγορουμένου και για τα τρία αδικήματα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications