Άλλο ένα ιντερτικό φονικό συνέβη! όσοι πρόλαβαν να ζήσουν καλές εποχές να ειναι και ευχαριστημένοι

Εξαφάνισαν ένα ενοχλητικό κανάλι από youdupe, και δίνουν εντολες σε facebook google και εξαφανίζουν απο την αναζήτηση σχεδόν και αντίστοιχα μειωμένη απήχηση στο facebook σελίδες που ενοχλούν και προωθούν δίκες τους μαζί με ψευτο-πατριώτες που αναπαράγουν προπαγάνδες τους.

Τι σχέση έχει το μικρο σπίτι στο λιβάδι της χαμένης αθωότητας με όλες αυτές τις ηλιθιότητες που βλέπετε στην τηλεόραση σήμερα? καμιά! τι σχέση έχουν όλοι αυτοί οι ουγκανοι Νεοέλληνες στο ίντερνετ που παριστάνουν τους πατριώτες και τους γνήσιους απόγονους αρχαίων με ελληνικές σημαίες εξώφυλλα όταν δεν έχουν καμιά σχέση με θέματα μεταφυσικού και ειναι μη πνευματικά άτομα και δεν ερευνούν για τίποτα? καμιά!

Και γιατί δεν ενοχλήθηκαν αφού ειναι τοσο "Έλληνες"? και εμάς μας εξαφάνισαν σχεδόν από την αναζήτηση .
Απλό: ειναι δογματικοί Νεοέλληνες όπως ειναι φανατικοί με μια ομάδα και που εκφυλίζουν την αντίληψη και αναπαράγουν και ψέματα ως δεδομένα ίσως και με αντάλλαγμα να ειναι παρέα με καθεστωτικές,και οι μάζες τους θεωρούν για πατριώτες. Κάποιοι Νεοέλληνες θα έπρεπε να τρέπονται οχι μονο για την ηλιθιότητα τους αλλα και το θράσος τους να αυτοπροσδιορίζεται ως απόγονοι αρχαίων με ελληνικές σημαίες και να αναπαράγουν τα ψέματα και παριστάνοντας τους έξυπνους! οχι μονο έχουν κάνει δεδομένα ψέματα που στερούνται στοιχειώδους λογικής, φτάνουν στο σημείο να βάζουν και εικόνες από ταινίες ως αληθινές, ένα παράδειγμα από τα πολλά από σελιδα facebook με 11.000 κοιμισμένου που αναπαράγει ότι βρει και παριστάνει τον έξυπνο και τον σούπερ Έλληνα :

Αυτό θα πει δογματικοί Νεοέλληνες δεν λειτουργούν βάση λογικής αλλα μηχανικά , δεν ειναι θέμα εξαπάτησης αλλα θέμα λογικής,γιατί αν είχαν λογική θα καταλάβαιναν ότι αυτή εικόνα ειναι στο facebook για λογούς προπαγάνδας αλλιως θα την είχε κατεβάσει ως προσβλητικό και βίαιο περιεχόμενο , από τους συμμορίτες αρχικά, και μετά την έβαλαν οι ανεγκέφαλοι ως συνήθως,άμα δεις και τα σχόλια εκεί καταλαβαίνεις πολλά άμα αυτοί ειναι απόγονοι αρχαιων εγώ ειμαι ο Δίας, μονο ένας έγραψε ότι ειναι fake οι άλλοι έτοιμοι να πάρουν όπλα και να κάνουν εισβολή στην Γερμανία και αρχίσουν να σφάζουν για να "σωθεί" η Ελλαδα,αν τους πεις να πάνε να σκοτώσουν όλους τους Ιταλούς πχ για να "σωθεί" η Ελλάδα θα το κάνουν!καμιά διάφορα με τις ορδές του Ξέρξη που έκαναν εισβολές γιατί έτσι τους είπαν!

Εκτός απο αυτούς τους ηλίθιους που παριστάνουν τους σούπερ Έλληνες γενικά κάτι δεν πάει καλά με την αντίληψη πολλών.Ακόμα και στο ίντερνετ υποστηρίζουν τους αδίσταχτους επειδή έβαλαν ελληνικές σημαίες εξώφυλλα και πάνε και του γράφουν και συγχαρητήρια ενώ δεν έχουν κανένα δικό τους άρθρο όλα copy paste, έτσι κάνουν και στην ζωή τους παντού, όποιος τους κοροϊδεύει τον επικροτούν,αν δεν είσαι ύπουλος να τους εξαπατάς και να λες αυτά που θέλουν να ακούσουν δεν θα σε υποστηρίξουν, παντού υποκρισία εκμετάλλευση και ψέμα .

Από την άλλη δεκάδες σελίδες του καθεστώς στην πρώτη θέση γεμάτο συμμορίτες που ξεχωρίζουν ακόμα και από τα υποκριτικά που γράφουν,προφανώς τους έχουν συνηθίσει οι μάζες.

Πολλοί Νεοέλληνες ίδιοι με τους πρώτους (γιαυτό δεν βλέπουν την διάφορα) προβάλουν τα πτυχία τους ως εξυπνάδα γιατί άπλα δεν έχουν τίποτα άλλο να προβάλουν! και παριστάνουν τους κάποιους με τίτλους και "κάλους τρόπους" για κρύψουν την την αληθινή ύπουλη φύση τους!

Το ευτύχημα ειναι ότι έχουμε μείνει λίγοι πια του (top secret) και σκορποχώρι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΩΡΑΣ!δεν θα είμαστε για πολύ ακόμα σε αυτή την "κόλαση" στην Γη μεγαλες χαμένες ειναι οι γυναικες επίσης (top secret) αφού για κάποιο λόγο ειναι πολύ περισσότερες άλλα έχουν πέσει στο επίπεδο των άνωθεν, οι άλλοι θα ειστε δούλοι τους στην Γη ξανά και ξανά μέχρι να σβήσει ο ήλιος στην κυριολεξία γιαυτό σας λενε δεν υπάρχει ζωή μετα τον θάνατο , αν ήξεραν τα ζωντανά ότι θα ξανα γεννηθούν και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους της προηγούμενης ζωής θα ηταν εντελώς διαφορετικοί....Πολλοί ειναι καταδικασμένοι ήδη και δεν το ξέρουν μέχρι το 2005-2010 περίμεναν να μεγαλώσουν τα "σποριά" από την σπορά τους,λύθηκε το μυστήριο γιατί όσο πας πιο πίσω οι άνθρωποι ηταν πιο αγνοί ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications