Εξωγήινη αρχαιολογία κάτω από την Ανταρκτική, σύμφωνα με ισχυρισμούς της Linda Moulton Howe

Η Linda Moulton Howe θα ξεδιπλώσει το χρονοδιάγραμμα της Ανταρκτικής για να δείξει πώς αυτή η μυστηριώδης ήπειρος κατά το το παρελθόν της είχε ζεστό και τροπικό κλίμα για πάνω από 70 εκατομμύρια χρόνια και δεν βρισκόταν σε κατεψυγμένη κατάσταση όπως την ξέρουμε. Όμως, δεν μένει μόνο εκεί.

Πριν από 80 εκατομμύρια χρόνια, όταν οι δεινόσαυροι κυβερνούσαν τη Γη, το μέρος που γνωρίζουμε σήμερα ως Ανταρκτική άρχισε να μετακινείται από την Αυστραλία, η οποία είχε διαχωριστεί από την Αφρική 87 εκατομμύρια χρόνια νωρίτερα, από την μεγάλη ξηρά, την Gondwanaland.

Στη συνέχεια, μια απότομη αλλαγή πραγματοποιήθηκε πριν από 33 εκατομμύρια χρόνια, που περιβάλλει ακόμα την Ανταρκτική με άφθονα βάθη πάγου και χιόνι.

Από τότε, το μεγαλύτερο μέρος της Ανταρκτικής έχει καλυφθεί με τεράστια στρώματα πάγου που κυμαίνονται από 1 έως 3 μίλια βαθιά.

Και όμως, οι στρατιωτικοί πληροφοριοδότες λένε στην Linda, όπως ισχυρίζεται η ίδια, ότι βρίσκονται σε αποστολές για να ερευνήσουν τεράστια στρέμματα αρχαίας, εξωγήινης αρχαιολογίας κάτω από τον παχύ Ανταρκτικό πάγο.

Οι κατασκευές αυτές υποτίθεται ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερες σε ηλικία από 33 εκατομμύρια χρόνια.

Πώς οικοδομήθηκαν; Και ποιος τις έχτισε ακριβώς;

Θα μπορούσε να είναι η περιβόητη Kayona: η αρχαία πόλη κάτω από την Ανταρκτική, σύμφωνα με κάποιες παραδόσεις;
Η Linda Moulton Howe μπαίνει σε μία διαδικασία να αλλάξει την εικόνα που έχουν οι περισσότεροι για αυτή την απροσδόκητη έβδομη ήπειρο του πλανήτη μας.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα:

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications