ELI  ταινία τρόμου, πολλοί που την παρακολούθησαν ισχυρίστηκαν ότι είδαν δαίμονες μετά ! Trailer

Την περασμένη Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, το Netflix έκανε πρεμιέρα σε μια ταινία φρίκης που ονομάζεται Eli. Μερικοί άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι είδαν δαίμονες ή ακούστηκαν παράξενοι θόρυβοι αμέσως μετά την παρακολούθηση της ταινίας.

Η ιστορία της ταινίας βασίζεται σε ένα αγόρι που πάσχει από μια αυτοάνοση διαταραχή, μια σπάνια ασθένεια που του προκαλεί αλλεργία σε όλα! και πρέπει να ζήσει με πλαστική στολή και απομονώθηκε από τον κοινωνικό κόσμο. Όταν δεν χρειάζεται να αλληλεπιδράσει με ανθρώπους και κάνει ιατρικά πειράματα, αρχίσει να έχει υπερφυσικές ψευδαισθήσεις.

Πολλοί στο Twitter μιλήσουν για τις ξαφνικές εμπειρίες που είχαν αμέσως μετά την παρακολούθηση της ταινίας. Σχόλια όπως: "Παρακολούθησα το 'Eli' στο Netflix και ορκίζομαι ότι είδα δαίμονες" και πολλά άλλα παρόμοια σχόλια δημοσιεύτηκαν από αυτούς που παρακολούθησαν την ταινία Eli .

Άνοιγμα της συνείδησης και διαύγειας; (η αλήθεια ειναι ότι αν απομονωθείς από κοινωνικό κόσμο και άλλους αποκτάς διαύγεια κάτι σαν τους μονάχους σαμάνους.. )

Ή ακόμα ένα μάρκετινγκ για την ταινία;

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications