Ο πρώην δήμαρχος Αστακού έκανε φλεβοκέντηση και «ψέκασε» με αίμα τοίχο στο δημοτικό συμβούλιο

Φλεβοκέντηση έκανε την ώρα της συνεδρίασης στο δημοτικό συμβούλιο Αστακού, ο πρώην δήμαρχος, Παναγιώτης Στάικος, με το αίμα να πετάγεται σε τοίχο.

Απίστευτα γεγονότα εκτυλίχθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Αστακού, στην Αιτωλοακαρνανία, την Τρίτη, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε τοπικές ιστοσελίδες.

Ο πρώην δήμαρχος Αστακού και νυν δημοτικός σύμβουλος, Παναγιώτης Στάικος, φέρεται να έκανε φλεβοκέντηση την ώρα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου! Αίμα πετάχτηκε σε τοίχο της αίθουσας, ενώ ο ίδιος φέρεται να φώναξε «αξιοπρέπεια», σύμφωνα με το τοπικό blog xiromeronews.blogspot.com που δημοσιεύει και φωτογραφίες.

Στο δημοτικό συμβούλιο επικράτησε πανικός και η συνεδρίαση φέρεται να διακόπηκε.
Ο κ. Στάικος είναι γιατρός και επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου.

Τι είναι η φλεβοκέντηση
Φλεβοκέντηση ή αλλιώς φλεβική προσπέλαση είναι η διαδικασία για την τοποθέτηση καθετήρα σε φλεβικό αγγείο. Στόχος είναι η απόκτηση πρόσβασης στη φλέβα. Η φλεβοκέντηση γίνεται για διάφορους λόγους, όπως η λήψη αίματος για εξετάσεις, η ενδοφλέβια χορήγηση υγρών ή φαρμάκων κ.α.

Τι φέρεται να καταγγέλλει ο πρώην δήμαρχος Αστακού για την πράξη του
Με επιστολή του προς τον ίδιο ιστότοπο, ο Παναγιώτης Στάικος διέψευσε ότι μετά την πράξη του αποχώρησε από την αίθουσα της δημοτικής αρχής. «Όσο για το ότι εγώ ανέβηκα στο μηχανάκι και έφυγα και αυτό ψευδέστατο», φέρεται να δηλώνει ο κ. Στάικος. Πρόσθεσε ότι ο ίδιος αποχώρησε τελευταίος αφού ανακοινώθηκε ότι η συνεδρίαση διακόπτεται.

Ο πρώην δήμαρχος Αστακού, στην ίδια επιστολή, καταγγέλλει ότι υπήρξε θύμα «ηθικής εξόντωσης» από «ομάδα επικοινωνιολόγων της δημοτικής Αρχής» με «μεθόδους υποκόσμου». Χαρακτηρίζει «κάλπικες και άτιμες» τις εκλογές και διαμαρτύρεται εναντίον όσων τον κατηγορούν για το γεγονός ότι ο δήμος έμεινε χωρίς νερό.

Ο Παναγιώτης Στάικος τονίζοντας ότι στις δημοκρατίες υπάρχει και αντιπολίτευση, αναφέρεται στην πράξη του μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, γράφοντας: «Έτσι και εγώ υποσχέθηκα πως με αυτό τον Σουρεαλιστικό πίνακα με τι ίδιο μου το αίμα, ύστερα από μια απλή φλεφοκέντηση, που αμφιβάλω, αν μπορεί να κάνει πάνω από το 2% των γιατρών έγραψα Αξιοπρέπεια ή Θάνατος, εννοώντας το πλήρως».

Συνεχίζοντας, αναφέρει ότι όποιος θίξει την τιμή και υπόληψή του «θα υποστεί αυτός τις δικές του συνέπειες και εγώ τις δικές μου» και προσθέτει ότι «εγώ έδειξα πως κρατάω τον λόγο μου» και ότι «μπροστά στην μειωμένη αξιοπρέπεια προτιμώ Φυλακή ή Θάνατο».Κλείνοντας την επιστολή του, προσθέτει ότι θα στείλει σήμερα κι άλλες φωτογραφίες από το περιστατικό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications