Ο ερευνητής των UFO Marcelo Irazusta ανακάλυψε πρόσφατα έναν Μονόλιθο στην επιφάνεια του φεγγαριού, και δυο πιθανές σήραγγες πολύ κοντά στο σημείο που έγινε η προσγείωση του Apollo. Αυτές οι σήραγγες έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς σε νέες εκδόσεις του χάρτη Google Moon.

Ο ερευνητής Scott Waring σχολίασε αυτο το περίεργο μονόλιθο δηλώνοντας ότι είναι αφύσικος. Ο Marcelo Irazusta βρήκε δύο μεγάλες σήραγγες στο φεγγάρι και στο τέλος μιας από αυτές τις σήραγγες μπορεί να δει κανείς το πολύ ψηλό μονόλιθο. Το γεγονός ότι ένας μονόλιθος βρίσκεται στο τέλος μιας από τις σήραγγες αποδεικνύει ότι αυτές οι σήραγγες ίσως οδηγούν σε υπόγειες βάσεις που δημιουργηθήκαν από ευφυή όντα.

Αυτές οι δύο σήραγγες έχουν μήκος 1.7 χιλιόμετρα και πλάτος 5 μέτρα. Ο ερευνητής Marcelo Irazusta στην Αργεντινή είπε ότι δεν ηταν τυχαίο το σημείο προσγείωσης στην αποστολή Apollo 17, μόλις λίγα μέτρα μακριά από αυτές τις δύο σήραγγες και τον μονόλιθο. Ωστόσο, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, σε νέες εκδόσεις του Google Moon έχουν αφαιρέσει αυτές τις εικόνες.

Η ερώτηση που θέτει ο καθένας σκεπτόμενος είναι γιατί είναι κρυμμένες αυτές οι μυστηριώδεις σήραγγες;
Τι προσπαθούν να κρύψουν;

Ίσως οι αποστολές σχεδιάστηκαν για να παρατηρήσουν τις αρχαίες εξωγήινες δομές;

Ή μήπως οι αμερικανικές αποστολές σκοπεύουν να ερευνήσουν το σεληνιακό έδαφος για μελλοντικές υπερφυσικές υπόγειες βάσεις;

Ευτυχώς, ο Marcelo Irazusta, διατηρεί σήμερα τις εικόνες και τις κάνει διαθέσιμες σε όλους μέσω αυτού του βίντεο (παρακάτω). Οι εικόνες προέρχονται από τη NASA και είχαν δημοσιευτεί από το Google Moon.

Εάν κάποιος θέλει να ερευνήσει μπορεί να δει σε αυτές τις συντεταγμένες 20 ° 18'17.13 "N 30 ° 47'28.68" E

©AETOS NEWS

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications