Οι ιστορίες για το φίδι μήκους 18 μέτρων φαίνονται μυθιστορήματα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν ηταν στην Αφρική, αλλά στην αμερικανική πολιτεία της Καλιφόρνια. Παρ 'όλα αυτά, το καλοκαίρι του 1868 η εφημερίδα της Καλιφόρνιας Calaveras Chronicle αναφέρει ένα τέτοιο τεράστιο φίδι.

Σύμφωνα με αυτό το άρθρο, στις 12 Αυγούστου του 1968 παρατηρήθηκε κοντά στο Ranch Zane. Αρκετοί κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι είδαν αυτό το φίδι δύο ή τρεις φορές, αλλά πάντα σε απόσταση. Κανείς από αυτούς δεν είχε το θάρρος να πάει κοντά σε ένα τέτοιο τέρας .

Πολύ γρήγορα, οι φήμες για το μυστηριώδες τεράστιο ερπετό εξαπλώθηκαν σε ολόκληρη την περιοχή, ειδικά στους κυνηγούς. Αυτοί φυσικά δεν είχαν φόβο και ήλπιζαν να το πάρουν ως θήραμα. "Οι πιο εξωφρενικές ιστορίες κυκλοφόρησαν σχετικά με το μέγεθος του φιδιού,ίσως το μέγεθός του δεν ήταν υπερβολή", αναφέρουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της εποχής.

Το φίδι συχνά είχε παρατηρηθεί στο φως της ημέρας σε ανοιχτό χώρο και πάντα το περιέγραφαν γύρο στα 40-60 πόδια (12 -18 μέτρα). Το φίδι άφηνε σημάδια στο χώμα η στην άμμο και αυτό ηταν απόδειξη του τεράστιου μέγεθος του. Ταυτόχρονα διαφωνούσαν για το πώς ακριβώς κινείται το φίδι. Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι σερνόταν όπως η κάμπια και άλλοι όπως όλα τα συνηθισμένα φίδια.

Ένα άλλο δελτίο τύπου εκείνης της εποχής περιγράφει τα εξής: «Το φίδι εξαφανίστηκε για αρκετούς μήνες, αλλά στη συνέχεια το παρατηρούσε ο κ. Peak όταν έφτασε στο λόφο στο Gwyn και ο κ. Peak ηταν με το άλογό του στο λόφο, όταν άκουσε έναν δυνατό ήχο σαν τον ήχο των φρένων κάρου και σταμάτησε αλλά δεν είδε ειναι τίποτα.

Ως εκ τούτου, ο κύριος Peak συνέχισε, αλλά σύντομα είδε κάτι μπροστά του που τον τρόμαξε. Ήταν μέρος του σώματος του τεράστιου φιδιού. Το άλογο του τρόμαξε και ηταν δύσκολο να το κρατήσει ήρεμο . Εν τω μεταξύ, το φίδι σερνόταν στους θάμνους με τον ίδιο ήχο σαν από φρένα κάρου.

Και τέλος μια άλλη αναφορά από άλλη εφημερίδα: "Περίπου ένα χρόνο μετά τις πρώτες παρατηρήσεις, δύο αγόρια στην περιοχή είδαν αυτό το τεράστιο φίδι. Τα παιδιά φοβήθηκαν τόσο πολύ που αμέσως έτρεχαν στο σπίτι φοβισμένα και είπαν στους γονείς τους ότι είδαν το τεράστιο φίδι".

Αυτό ήταν το τελευταίο δελτίο τύπου για το τεράστιο φίδι του Spring Valley. Αφού δεν αναφέρθηκε πλέον στον τύπο και οι ντόπιοι δεν το ξανά είδαν. Παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο για τους κρυπτοζολόγους τι ηταν τελικα αυτό το φίδι τέρας και τι απέγινε .

©AETOS NEWS

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications