Ξεσπά η κόρη του Μπρους Λι για τη νέα ταινία του Ταραντίνο- «Είδα έναν αλαζόνα μα@@κα»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα ταινία του Κούεντιν Ταραντίνο, «Κάποτε στο Χόλιγουντ» στην οποία πρωταγωνιστούν οι Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Η κόρη του θρυλικού μαχητή Μπρους Λι, Σάνον, δήλωσε ότι η ταινία την έκανε να αισθανθεί άβολα.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται τη δεκαετία του '60 και σε μια σκηνή εμφανίζεται ο Μπρους Λι. «Παρακολουθούσα έναν αλαζόνα “μαλ***” και ευέξαπτο και όχι κάποιον που χρειάστηκε να παλέψει τρεις φορές πιο σκληρά από όλους αυτούς για να πετύχει όσα τόσο φυσικά δίνονται σε τόσους άλλους» ανέφερε εκνευρισμένη η κόρη του και πρόσθεσε:

«ήταν πολύ άβολο να κάθομαι στην αίθουσα και να ακούω τους γύρω μου να γελούν με τον πατέρα μου». Ο Μπρους Λι υπήρξε ο μεγαλύτερος αστέρας πολεμικών τεχνών και φημιζόταν για την άψογη φυσική του κατάσταση και τις απίθανες κινήσεις στις πολεμικές τέχνες.

Τον θρύλο των πολεμικών τεχνών υποδύεται στην ταινία του Ταραντίνο ο Μάικ Μο, με τη Σάνον Λι να υποστηρίζει ότι οι σκηνοθετικές οδηγίες προς τον ηθοποιό τον κάνουν να μοιάζει με καρικατούρα. Ο μαθητής του Μπρους Λι, ο 83χρονος σήμερα Νταν Ινοσάντο σχολίασε την σκηνή, κατά την οποία ο Μπρους Λι φαίνεται να λέει πως με μια του κίνηση θα νικήσει τον Μοχάμεντ Αλι. «Ο Μπρους Λι δεν θα έλεγε ποτέ κάτι τέτοιο για τον Μοχάμεντ Αλι γιατί λάτρευε ακόμη και το χώμα που πατούσε ο μποξέρ».

Ο Μπρους Λι με τον μαθητή του Ινόσαντο Ο Ινοσάντο διδάχτηκε από τον Μπρους Λι την τεχνική του Τζιτ Κιουν Ντο που εκείνος είχε αναπτύξει και την οποία πέρασε στη νεότερη γενιά μέσω της κόρης του και βαφτισιμιάς του Λι, Νταϊάνα Ινοσάντο. «Κατά την άποψή δεν υπήρξε ποτέ (ο Μπρους Λι) ξιπασμένος.

Ισως σε ό, τι αφορούσε τις πολεμικές τέχνες, μόνο και μόνο γιατί ήταν πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Ο Μπρους Λι ήταν αιώνες μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Αλλά στο γύρισμα, δεν θα έκανε τίποτα για να δειχθεί» .

Όπως είπε ενοχλείται που στην σκηνή εμφανίζεται ένας μεγαλύτερος σε ηλικία λευκός να κατατροπώνει τον τεράστιο μαχητή Μπρους Λι σε μονομαχία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications