Τραγωδία στη Ρόδο: Πρόσθετη έρευνα ζήτησε ο εισαγγελέας για τον πνιγμό των δύο κοριτσιών

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου στη Ρόδο όπου πνίγηκαν δύο κορίτσια από τη Γαλλία. Εντολή για πρόσθετη έρευνα έδωσε ο εισαγγελέας.

Εντολή να γίνει πρόσθετη έρευνα για την τραγωδία στη Ρόδο όπου δύο νεαρές αδελφές από τη Γαλλία πνίγηκαν σε πισίνα ξενοδοχείου, την Τετάρτη, έδωσε ο εισαγγελέας Ρόδου.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο υπεύθυνοι του ξενοδοχείου οι οποίοι είχαν οδηγηθεί ενώπιόν του, το απόγευμα της Πέμπτης.

Πρόκειται για τον διευθυντή και τον ναυαγοσώστη του ξενοδοχείου, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ρόδου, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους, όπως μετέδωσε το rodiaki.gr.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, ο ιατροδικαστής Ρόδου που ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Πέμπτης την ιατροδικαστική έκθεση, επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος των δύο κοριτσιών προήλθε από πνιγμό.

Ωστόσο, ζητήθηκαν επιπλέον τοξικολογικές εξετάσεις, όπως προβλέπει άλλωστε η διαδικασία ιατροδικαστικής έρευνας ώστε να αποκλειστεί κάθε άλλο ενδεχόμενο.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κοπέλες από τη Γαλλία, 16 και 19 ετών, έκαναν διακοπές με τους γονείς τους στην Ρόδο μαζί με τους γονείς και τα άλλα αδέλφια τους. Το απόγευμα της Τετάρτης βούτηξαν σε μία από τις τρεις πισίνες ξενοδοχείου όπου και πνίγηκαν. Σύμφωνα με τους γονείς τους, οι δύο νεαρές δεν γνώριζαν κολύμπι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications