Πέντε χαράτσια για 650.000 ελεύθερους επαγγελματίες -  αφού ψηφίζουν ελληνόφωνους από το 1974 έως σήμερα λογικό

Μπαίνεις σε έγκυρες πήγες συμμοριτών γεμάτο συμμορίτες μη ευρωπαϊκού γένους, και βλέπεις οι μισοί να ειναι πρόεδροι εταιριών και οι άλλοι μισοί καθηγητές! να γιατι δεν καταλαβαινουν τα κείμενα τους γεμάτα υποκρισία και ψέμματα,έτσι τους έχουν μάθει από τα σχολειά,ποιοι έχουν γεμίσει τον κόσμο εταιρίες και εσάς σας θέλουν ως δούλους τους να δουλεύεται για αυτούς και σας δίνουν και πτυχία?

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα ειναι παρελθόν,γιαυτό σας ρουφούν το αίμα χαϊβάνια Νεοέλληνες, αφού ψηφίζουν ελληνόφωνους από το 1974 έως σήμερα, και αυτά με την καταγωγή αφήστε τα για βλάκες,έχετε δει κανένα πρωθυπουργό καυκάσιο στην Ελλάδα απο το 1974 έως σήμερα ? δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό? αυτό ειναι σταγόνα στο ωκεανό σε αλλα που δεν ξέρετε πάντως! όταν βλέπεις τον όχλο να διαβάζει ιστοσελίδες τους όλες στην πρώτη θέση, να εχει κανει δεδομένα τα ψέμματα τους που δεν έχουν καν λογική, καταλαβαινεις ότι η νοημοσύνη και η αντίληψη των περισσότερων σε αυτή την χώρα έχει πιάσει, πάτο μεταξύ άλλων πολλοι ελληνόφωνοι ειναι ίδιοι με αυτούς στο χαρακτήρα γιαυτό δεν βλέπουν την διάφορα, επίσης και γιαυτό η εγκληματικότητα έχει πάει στα ύψη.

Πάλι καλά που ειναι όλοι απόγονοι αρχαιων δηλαδή με "καθαρό ελληνικό DNA" όπως λένε οι έγκυρες πήγες τους!γιαυτό ειναι παράδεισος η κοινωνία! τι δεν κατάλαβες Μεσιέ και μαντάμ?

Τώρα διαβάστε τι θα γίνει :
Πολύ βαθιά πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη από τα τέλη Ιουλίου και μετά περίπου 650.000 ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν πέντε «χαράτσια» που αφορούν στις τρέχουσες και τις περσινές εισφορές τους, την απόδοση ΦΠΑ και τυχόν οφειλές που έχουν μπει σε ρύθμιση.

Αναλυτικά τα πέντε «χαράτσια» που καλούνται να πληρώσουν σύμφωνα με την «Δημοκρατία», είναι τα εξής:
1. Οι τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές κύριας σύνταξης υπέρ του ΕΦΚΑ. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ελεύθερων επαγγελματιών κάθε μήνα καταβάλλει ποσά της τάξεως των 260 ευρώ και άνω.

2. Η δόση της νέας ρύθμισης σε έως 120 δόσεις για τις περιπτώσεις των επαγγελματιών που είχαν οφειλές από προηγούμενα χρόνια και υπήχθησαν στις διατάξεις της. Στο μεγαλύτερο ποσοστό των μη μισθωτών ασφαλισμένων το ποσό αυτό κυμαίνεται από τα 50 ευρώ και άνω.

3. Η δόση για τον ΦΠΑ για το δεύτερο τρίμηνο του 2019. Για ένα μεγάλο ποσοστό ελεύθερων επαγγελματιών με μηνιαίους τζίρους της τάξεως των 1.000 ευρώ τον μήνα, το ποσό που καλούνται να πληρώσουν κυμαίνεται συνήθως στα 300- 350 ευρώ.

4. Η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος 2018 για όσους έχει προκύψει χρεωστικό υπόλοιπο.
5. Η πρώτη από τις πέντε δόσεις σε όσους έχουν προκύψει χρεωστικά υπόλοιπα από την εκκαθάριση των εισφορών του 2018, που γίνεται βάσει των εισοδημάτων του 2017. Για παράδειγμα μη μισθωτός με εισοδήματα 1.000 ευρώ τον μήνα το 2017 καλείται από τα τέλη Ιουλίου και το αργότερο έως τις 30 Αυγούστου να καταβάλει επιπλέον 285 ευρώ τον μήνα σε πέντε ισόποσες δόσεις μηνιαίες έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications