Ανατρεπτικές εξελίξεις στην καταγγελία του ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα, αφού η 19χρονη ομολόγησε στις Αρχές, ότι η καταγγελία της ήταν ψευδής.

Ανατροπή στην υπόθεση της καταγγελίας ομαδικού βιασμού 19χρονης από Ισραηλινούς τουρίστες στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 19χρονη ομολόγησε πως η καταγγελία περί βιασμού ήταν ψευδής και συνελήφθη για δημόσια βλάβη. Ως εκ τούτου οι επτά ύποπτοι θα αφεθούν ελεύθεροι εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη Βρετανίδα, φέρεται να παραδέχθηκε στην κατάθεση της ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τη θέληση της με κάποιους από τους Ισραηλινούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η νέα κατάθεση της Βρετανίδας έγινε μετά τη λήψη των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, τα οποία ακύρωναν τους αρχικούς ισχυρισμούς της 19χρονης.

Σε νέα κατάθεση της φέρεται να παραδέχθηκε ότι ψευδώς είπε ότι έπεσε θύμα βιασμού και εξήγησε ότι προέβη σε αυτή την καταγγελία επειδή διαπίστωσε ότι κάποιοι βιντεογράφησαν τη σκηνή.

Η 19χρονη αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, η 19χρονη κλήθηκε χθες βράδυ από την Αστυνομία να δώσει κάποιες διευκρινήσεις. Εκεί λύγισε και ομολόγησε ότι όσα κατήγγειλε ήταν ψέματα και πως ότι έγινε, έγινε με τη θέληση της. Όπως πληροφορούμαστε, ερωτηθείσα γιατί έκανε αυτή την καταγγελία, απάντησε ότι ενοχλήθηκε επειδή αντιλήφθηκε ότι την βιντεοσκοπούσαν.

Πληροφορίες από την αστυνομία, μάλιστα, τις οποίες επικαλείται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων αλλά και των επιστημονικών εξετάσεων αποδεικνύουν ότι οι ισχυρισμοί της 19χρονης δεν ισχύουν.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, η Αστυνομία βγάζει τις χειροπέδες από τους 7 Ισραηλινούς που τελούσαν υπό κράτηση σε σχέση με την υπόθεση. Προχώρησε μάλιστα στη σύλληψη της 19χρονης Βρετανίδας για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης και αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι για πάνω από μία εβδομάδα, η Κύπρος βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω και της υπόθεσης αυτή, με αναφορές που δεν τιμούν κανέναν, εξ ου και η σύλληψη της 19χρονης μετά και την αποκάλυψη της ότι είπε ψέματα. Πηγή: Politis.com.cy

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications