Τώρα ακόμη και διασημότητες παίρνουν μέρος, πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν εγγραφεί στην εκδήλωση στο Facebook που υπόσχεται να οργανώσει επιδρομή στη μυστική στρατιωτική βάση "Περιοχή 51"

Για εβδομάδες, εκατομμύρια ανθρώπων που έχουν εγγραφεί στη σελίδα της εκδήλωσης. Τώρα, η ιδέα έχει γίνει τόσο δημοφιλής που ακόμη και διασημότητες δηλώνουν ότι θα συμμετάσχουν.

Σε επίσημη δήλωση , η εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας Laura McAndrews προειδοποίησε:
"[Η Περιοχή 51] είναι μια ανοιχτή σειρά εκπαίδευσης για την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και θα αποθαρρύνουμε οποιονδήποτε να προσπαθήσει να εισέλθει στην περιοχή όπου εκπαιδεύουμε αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις".

"Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ είναι πάντα έτοιμη να προστατεύσει την Αμερική και τα περιουσιακά της στοιχεία. "

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Danny Trejo δήλωσε οτι θα συμμετέχει αυτήν την εβδομάδα, μοιράζοντας ένα στιγμιότυπο του του εαυτό του από την ταινία "Machete Kills In Space", όπου κρατάει με ένα λαμπερό σπαθί. Ο Trejo δημοσίευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα "μετά την έξοδο στην περιοχή 51".

Εν τω μεταξύ, ο Bob Lazar, δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει μετακινήσει πιθανώς την εξωγήινη τεχνολογία και τους εξωγήινους σε άλλη τοποθεσία που δεν ειναι τόσο γνωστή.

Φήμες λένε ότι η περιοχή 51 είναι μια εγκατάσταση στην οποία η αμερικανική κυβέρνηση διατηρεί εξωγήινη τεχνολογία, αλλά υπήρξε ανανεωμένο ενδιαφέρον για τη στρατιωτική βάση μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του Netflix Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers.

Ο Lazar έκανε μια δήλωση και προειδοποίησε τους υποστηρικτές της επιδρομής να μείνουν στο σπίτι στις 20 Σεπτεμβρίου.

«Δεν υποστηρίζω αυτό το «κίνημα». Την τελευταία φορά που κάποιος προσπάθησε να μπει στην περιοχή 51 πυροβολήθηκε. Αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να πάρετε περισσότερες πληροφορίες. Αυτό που είναι καλό είναι το ενδιαφέρον για το θέμα - την επιστήμη και την τεχνολογία. Αυτό θα άλλαζε αμέσως τον κόσμο στον οποίο ζούμε », δήλωσε ο Bob Lazar. ©AETOS NEWS

 

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications