Στις 22 Ιουλίου, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, το οποίο δείχνει μια γυναίκα να σπάει ένα φορητό υπολογιστή (Laptop) πάνω στο κεφάλι του φίλου της, επειδή δεν της άρεσε ο τρόπος που κοίταζε μια άλλη γυναίκα.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα αεροπλάνο με έκπληκτους τους άλλους επιβάτες να παρακολουθούν.Το αεροπλάνο δεν ήταν στον αέρα δεν είχε ξεκινήσει καν την απογείωση, πτήση American Airlines από το Μαϊάμι στο Λος Άντζελες (7/21/19), το ζευγάρι προκάλεσε μεγάλο πανικό. Η γυναίκα στο βίντεο φέρεται να έγινε έξαλλη με το φίλο της γιατί κοίταξε μια άλλη γυναίκα.

Καθώς άρχισε να φωνάζει δυνατά την άκουσε όλο το αεροπλάνο, οι αεροσυνοδοί και οι κοντινοί επιβάτες προσπάθησαν να παρέμβουν και να την ηρεμήσουν, αλλά τίποτα δεν την σταματούσε.

Μια από τους αεροσυνοδούς προσπάθησε να πει στη γυναίκα ότι ενοχλούσε ένα από τα παιδιά που κάθονταν κοντά.

Σε εκείνο το σημείο, οι αεροσυνοδοί λένε στη γυναίκα ότι δεν μπορεί πλέον να είναι στο αεροπλάνο εξαιτίας της έκρηξης της. Η γυναίκα απαντά λέγοντας στον φίλο της ότι αν δεν φύγει μαζί της, δεν θα την ξαναδεί ποτέ ξανά.

«Ωραία!» Απάντησε. Ο άνθρωπος φαινόταν να παραμένει ήρεμος και προσπάθησε να γλυτώσει από αυτήν σηκώθηκε πάνω και προσπάθησε να φύγει.

Τότε η κατάσταση ξεφεύγει, του επιτέθηκε και τον χτύπησε με ένα φορητό υπολογιστή στο κεφάλι και τον στρίμωξε στο διάδρομο, τότε ένα μέλος του προσωπικού την απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία και θα κατηγορηθεί για επίθεση.

Στο τέλος του βίντεο,ο άντρας έχει βγει από το αεροπλάνο προσπαθώντας να ξεφύγει από τη γυναίκα, και αυτή να μαζεύει τις βαλίτσες .

©AETOS NEWS

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications