Στο Τέξας, μια γυναίκα δέχτηκε επίθεση από ένα παράξενο τριχωτό πλάσμα που της έκανε  γρατζουνιές

Την Τρίτη, 2 Απριλίου 2019, μια γυναίκα από το Ελ Πάσο του Τέξας, τηλεφώνησε στον Αμερικανό ερευνητή Lon Strickler και είπε μια τρομερή ιστορία για το πώς δέχτηκε επίθεση από ένα μεγάλο ανθρωποειδές πλάσμα.

Ο Strickler ήρθε σε επαφή με άλλον ερευνητή από το Τέξας τον Bruce Cornet και μπόρεσε να έρθει σε επαφή με το θύμα που ηταν κοντά σε αυτόν, τραβήξει φωτογραφίες και πήγε στο μέρος όπου συνέβη το περιστατικό. Η γυναίκα, το όνομα της οποίας αναφέρεται μόνο ως YP, ηταν με το σύζυγό της και τον μικρό γιο της και ταξίδευαν με αυτοκίνητο σε μια ερημική περιοχή ανατολικά του Ελ Πάσο . Η γυναίκα ήθελε τουαλέτα και σταμάτησαν κοντά σε κάτι θάμνους.

Η γυναίκα κατέβηκε από το αυτοκίνητο και περπάτησε λίγο μέχρι σε ένα μικρό ανάχωμα, αλλά δεν κατόρθωσε να κάνει την ανάγκη της, καθώς κάτι παράξενο εμφανίστηκε μέσα απο τους θάμνους, ένα πλάσμα εμφανίστηκε ψηλό σαν άντρας, αλλά καλυμμένο με τρίχες έως στα πόδια.

Το πλάσμα κυνηγούσε τη γυναίκα και κατάφερε να της γδάρει τα γ@μνά πόδια της (φορούσε σορτς), και την χτύπησε επίσης με γροθιά στην οσφυϊκή περιοχή.

Το πλάσμα την άφησε μόνο όταν ο σύζυγός της πήδηξε έξω από το αυτοκίνητο απο τις φωνές της. Η επίθεση συνέβη γύρω στις 10 μ.μ. και ήταν σκοτάδι το θύμα και ο σύζυγός της δεν θα μπορούσαν να δουν καθαρά αυτό το πλάσμα.

Η γυναίκα εξακολουθεί να έχει γρατζουνιές και μώλωπες στην πλάτη της.

Σύμφωνα με την μαρτύρια της, αυτό το πλάσμα βγήκε από κάπου από το έδαφος πιθανόν από μια τρύπα, αλλά ο Cornet δεν βρήκε τρύπες. Εντούτοις, βρήκε ένα σημείο με πολύ ψιλή και μαλακή άμμο (φώτο).

Ο ερευνητής Bruce Cornet, μαζί με την YP, που επισκέφθηκε το σημείο της επίθεσης και σύμφωνα με τον ίδιο, κάτι περίεργο συνέβη στο σημείο, το γρασίδι σε μια μικρή περίμετρο είχε σπάσει, και σε ορισμένα μέρη υπήρχε "φρέσκο" ​​έδαφος σαν να είχαν σκάψει.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, αυτό το πλάσμα την έπιασε από το πόδι με δύναμη, αφήνοντας τις γρατζουνιές, είχε δάχτυλα αλλα όχι σαν του ανθρώπου, και με πολύ αιχμηρά νύχια.

Αυτός είναι ο λόγος για τον Bruce Cornet που δεν πιστεύει ότι ήταν ένα bigfoot, ίσως ένα άλλο πλάσμα . Στα αρχεία του Cornet υπάρχει άλλη περίπτωση με την παρατήρηση του λεγόμενου "Desert Monkey", που συνέβη το 2001, λίγα μόλις μίλια μακριά από το σημείο αυτό, και άφησε τα ίδια σημάδια.

Η ίδια η YP είναι πολύ αναστατωμένη από αυτό το περιστατικό. Σύμφωνα με τον Lon Strickler, η επίθεση δεν έγινε από bigfoot, αλλά από το λεγόμενο Grinner . Αυτό το πολύ σπάνιο πλάσμα λέγεται ότι μοιάζει με bigfoot, αλλά συνήθως ειναι πολύ ψηλότερο και λεπτότερο. Και στα χέρια του έχει αυχμηρά νύχια.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications