Υπάρχουν υποψίες ότι κάποιοι ειναι είτε δούρειοι ίπποι είτε αδίσταχτοι Νεοέλληνες που παριστάνουν τους πατριώτες!

Τι γίνεται όταν ακόμα και οι φερόμενοι πατριώτες του ίντερνετ ειναι αδίσταχτοι και λαμόγια?

Υπάρχουν υποψίες ότι 3 blog ειναι είτε δούρειοι ίπποι είτε αδίσταχτοι Νεοέλληνες που παριστάνουν τους πατριώτες με ελληνικές σημαίες, εκ των οποίων : ένας κολλημένος χριστιανός που παράτησε το blog με τα χριστιανικά και είπε να το παίξει πατριώτης βάζοντας και όλη την ενορία τους να τον υποστηρίζει και έχει κατακλέψει τους πάντες με post που θα έχουν απήχηση και δεν εχει ούτε ένα δικό του άρθρο, απο τέτοιες ραγιάδες γεμάτη η Ελλάδα που παριστάνουν τους σούπερ Έλληνες με αλλουνού post! φυσικά δεν έχει βάλει κανένα post αναζήτησης και εναλλακτικής ενημέρωσης δείγμα μη καυκάσιου συνεπώς μη απόγονου αρχαίων, και πράγματι ειναι σας άραβας!

Δεύτερη σπείρα: μια από τα ίδια με τον πρώτο ούτε ένα δικό τους άρθρο, αυτοί ειναι εντελώς ηλίθιοι ούτε το blog δεν ξέρουν να φτιάξουν ,θα το θεωρούν μέγα επιστήμη και ότι πρέπει να σπουδάσουν για μάθουν τα βασικά τουλάχιστον, σε αντίθεση με τον πρώτο που τουλάχιστον έχει μάθει να αλλάζει templates, μαλιστα την κατάλληλη στιγμή έβαλαν και προπαγάνδα λίγο πριν τις εκλογές λες και ηταν βάλτοι..

Καπηλεύονται μάλιστα και τον Νεκρό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο βάζοντας εικόνες ως προφίλ για μαζέψουν αφελείς και χριστιανούς ουου!! είμαστε πατριώτες χριστιανοί και γνήσιοι Έλληνες ελάτε σε εμας! όπως και ο πρώτος και αυτοί καπηλεύτηκαν τον θάνατο του Κατσίφα αλλα πήγαν ένα βήμα παρακάτω: πήγαν και πήραν βίντεο γυναικάς χωρίς να την ρωτήσουν και το έβαλαν στο blog τους μονο και μονο για έχουν κόσμο, τι έγινε μετά?

Εκτός ότι έγινε στόχος συμμοριτών που την χλεύαζαν και block στο facebook , χιλιάδες add την άλλη μέρα για να την πιάσουν γκόμενα παριστάνοντας τους πατριώτες διάφοροι ουγκάνοι, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κλείσει το facebook! οι άθλιοι αυτοί τύποι συνεχίζουν να παριστάνουν τους πατριώτες με copy paste και κεφάλαια σε όλους τους τίτλους και φυσικά όπως και ο πρώτος δεν ενοχλήθηκαν πότε από την συμμορίτες για τον απλό λόγο ότι ειναι κλασικοί ραγιάδες Νεοέλληνες, που τους ενδιαφέρει να έχουν κόσμο και τίποτα άλλο,η δούρειοι ίπποι δικοί τους.

Το τρίτο blog άφορα μια νεοελληνίδα που λέει κατά για τους πάντες, και όλοι ειναι του συστήματός, αλλα η ίδια ειναι γνήσια Ελληνίδα(!) και αυτή λίγο πριν τις εκλογές έπαθε αμόκ και έβαζε copy paste κατά ενός συγκεκριμένου κόμματος σαν τους συμμορίτες που ποστάραν παντού ψεμματα ακόμα και σε ομάδες facebook! επίσης και αυτή δεν ενοχλήθηκε πότε!

Συνεπώς τι έχουμε εδώ? υπενθυμίζεται ότι οι συμμορίτες είχαν φτιάξει λίστα με ενοχλητικές ιστοσελίδες και blog βάζοντας και μερικές δίκες τους για ξεκάρφωμα, και έδωσαν εντολή στην google facebook για μείωση στην αναζήτηση και απήχησης στο facebook το 2017!

Στο facebook γίνεται χαμός από troll που παριστάνουν τους πατριώτες ακόμα και ολόκληρες ομάδες facebook :

Εδώ ένας στα δεξιά συμμορίτης παριστάνει τον πατριώτη με ελληνικές σημαίες στο σύνταγμα(?) και μετα πάει σε έγκυρες πήγες γεμάτο επίσης ομοίους τους και γραφει: μακάρι να έρθουν πριν τις εκλογές, για μεταναστες κάτω από σχετικό post! ο άλλος ποστάρει σε ομάδες facebook από σελίδες συμμοριτών ως πατριώτης βάζοντας και σχετική φώτο!

Εκτός αυτούς τους τρεις κλασικοί ραγιάδες Νεοέλληνες ειναι και 2 γνώστες σελίδες που βγαίνουν την πρώτη θέση μαζί με καθεστωτικές επίσης δεν δεν ενοχλήθηκαν, εκ των η μια επι χρονιά κάνει προπαγάνδα ότι οι κακοί ναζι Γερμανοί επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα(!)όταν την εξουσία στην Γερμανία την έχουν συμμορίτες από το 1945! και δώσε παραχάραξη της ιστορίας ακριβώς τα ίδια με τους συμμορίτες

Η δεύτερη εκτός τα κλασικά για κατανάλωση και συνεχεία ερχεται πόλεμος με την Τουρκιά και χριστιανικά post, έβαλε μια εικόνα ως εξώφυλλο καθαρής πλυσης εγκεφάλου παρουσιάζοντας τους συμμορίτες ως "ήρωες" πέρυσι το καλοκαίρι από τοτε πήρε την ανηφόρα και εμφανίζεται στην πρώτη θέση παρέα με καθεστωτικές!

Πας και στηρίζεις αυτά τα λαμόγια εκτός τις καθεστωτικές Νεοέλληνα ραγιά και περιμένεις σωτηρία? θα πει κάποιος σιγά ίντερνετ ειναι, απάντηση αν δεν καταλαβαινεις αυτούς στο internet που βγάζουν μάτι σημαίνει ότι παντού στηρίζεις λαμόγια! και εδώ ειναι το μεγάλο πρόβλημα, εκτός και είστε σαν αυτούς και εσείς λαμόγια! ΥΓ εμείς που είμαστε και καυκάσιοι πάντως δεν βάλαμε ελληνικές σημαίες για να παριστάνουμε τους "γνήσιους Έλληνες" και ας εχουμε την ομάδα αίματος των αρχαίων....!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications