Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το πρόσωπο του δράστη της δολοφονίας στο Περιστέρι

Η δολοφονία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε καφετέρια στο Περιστέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, θεωρείται θέμα χρόνου η ταυτοποίηση του δράστη.

Σε κάμερες ασφαλείας κατεγράφη το πρόσωπο του δράστης της δολοφονίας, η οποία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε καφετέρια στο Περιστέρι.Ο δράστης δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και το πρόσωπό του έχει καταγραφεί καθαρά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Βάσει πληροφοριών από αστυνομικές πηγές, η ταυτοποίησή του θεωρείται θέμα χρόνου.

Μάρτυρες ανέφεραν εξάλλου ότι ο δράστης συνομιλούσε πριν το έγκλημα με το θύμα, ενώ σε κάποια στιγμή οι δύο άνδρες φέρονται να διαπληκτίστηκαν.

Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, ο δράστης στη συνέχεια βγήκε έξω από την καφετέρια και λίγο μετά επέστρεψε, πυροβολώντας το θύμα στο κεφάλι. Άλλες μαρτυρίες κάνουν λόγο για τρεις ή τέσσερις πυροβολισμούς.

Ακολούθως ο δράστης διέφυγε από την καφετέρια που ανήκει σε ηθοποιό, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για συνεργούς του, οι οποίοι τον περίμεναν.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης στο Περιστέρι.

Το θύμα διακομίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΣΚΑΪ», δράστης και θύμα φέρεται να γνωρίζονταν, με τον πρώτο να φεύγει από το σημείο και να επιστρέφει λίγο αργότερα με όπλο.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα σε ό,τι αφορά το κίνητρο της δολοφονίας.
Την Τετάρτη σημειώθηκε ακόμη μία δολοφονία στο Περιστέρι. Άνδρας 37 ετών φέρεται να σκότωσε τον φίλο του 35 ετών με τον οποίο συγκατοικούσε, πνίγοντας το θύμα με σακούλα μετά από διαπληκτισμό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications