Επίσημη επιβεβαίωση από το υπουργείο Εσωτερικών.Είναι πλέον επίσημο. Το εθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής, μετά από 7 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό Κοινοβούλιο, τίθεται και επίσημα εκτός.

Λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Κυριακής, 7 Ιουλίου, το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε πως η παράταξη του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν καταφέρνει να πιάσει το 3%, όριο εισόδου στη Βουλή.

Με ενσωματωμένο το 77,20% των εκλογικών τμημάτων της χώρας, λαμβάνει ποσοστό 2,96% έναντι 6,99% που είχε πάρει στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, ποσοστό που της εξασφάλισε 18 έδρες.

Με ενσωματωμένο το 10% της Επικράτειας, η εκτίμηση της Singular Logic για το τελικό αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών 2019 έχει ως εξής:
ΝΔ: 39,8% και 158 έδρες
ΣΥΡΙΖΑ: 31,6% και 86 έδρες
ΚΙΝΑΛ: 8,3% και 23 έδρες
ΚΚΕ: 5,3% και 14 έδρες
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: 3,7% και 10 έδρες
ΜεΡΑ25: 3,4% και 9 έδρες
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 2,9% και 0 έδρες.
Πλέον, το εθνικιστικό κόμμα δεν θα έχει εκπροσώπηση στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Το ότι το 40% των Νεοελλήνων , ψήφισαν ελληνόφωνους που θεωρούνται απόγονοι αρχαίων που στα σπίτια τους έχουν πορτραίτα των Στάλιν, Μάρξ, Βελουχιώτη και Λένιν δεν ανησυχεί κανέναν; ("Έλληνες" θα ειναι με καθαρό "ελληνικό" DNA και αυτοί!)

Ότι το 90 % που ψηφίζουν ειναι χαμηλού επιπέδου νοημοσύνης και αντίληψης (με πτυχία και θεωρούνται μορφωμένοι) και διαβάζουν έγκυρες πήγες συμμοριτών χωρίς να το ξέρουν, υιοθετούν και διαδίδουν τα ψέματα τους ακομα και αν στερούνται λογικής, η ουγκανων νεοελλήνων που παριστάνουν τους γνησιους απόγονους των αρχαιων με αντίληψη ίδια με αυτή των συμμοριτών επίσης αναπαράγουν τα ψέμματα τους σε σελίδες και blog με ελληνικές σημαίες, δεν ανησυχεί κανέναν;

Επίσης πριν οποιος έβαζε κάτι σχετικό με χ.α μπλοκάρισμα 30 μέρες και εξαφάνιση από την αναζήτηση και μείωσης απήχησης σε σελίδες facebook ..Εκτός και ηταν κατά ακόμα και από δούρειους ίππους του ίντερνετ που παριστάνουν τους πατριώτες με ελληνικές σημαίες για να έχουν κόσμο στις σελίδες τους κλασική συνταγή κάθε πονηρού.

Μια μαλιστα που άπλα βάζει copy paste ότι βάζουν όλες οι άλλες επι χρονιά,από τοτε που έβαλε μια εικόνα στυγνής προπαγάνδας ως εξώφυλλο πήρε την ανηφόρα και έφτασε στην πρώτη θέση παρέα με καθεστωτικές ως αντάλλαγμα.Οι μάζες ακόμα και στο ίντερνετ τα λαμόγια στηρίζουν επειδή έβαλαν μια ελληνική σημαία και καθεστωτικές και περιμένουν σωτηρία, από εκεί να καταλάβει κάνεις νοήμων το επίπεδο τους και τι αντίληψη έχουν .

Follow Share:

Post A Comment: 1

Blog

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Δίκαιο έχεις αλλα ποιος ακούει?

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications