Για τη δική της εμπειρία ως μοντέλο μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή το Next Top Model.

«Είναι λάθος οι πλαστικές επεμβάσεις σε μικρή ηλικία. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το φυσικό;

Δε λέω να έχεις κάτι που θα χρειαστεί να το αλλάξεις, αν και η Βίκυ Κουλιανού έκανε καριέρα και το στήριξε γιατί έχει προσωπικότητα, χωρίς να πειράξει τίποτα στην εμφάνισή της».

Και πρόσθεσε: «Όταν δούλευα εγώ, αυτό δεν υπήρχε. Δεν χρειαζόταν να βάλεις στήθος γιατί ήθελαν το στήθος της σαμπάνιας, το σαμπανιζέ.

Όμως, κι εμένα κάποια στιγμή μου είχαν ζητήσει, επειδή είχα πάρα πολύ μάγουλα να αφαιρέσω τους φρονιμίτες και είπα όχι, δεν θα τους αφαιρέσω».


Γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1970 στη Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 19 ετών, κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια πήρε τον τίτλο "Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 1991" σε διαγωνισμού του εξωτερικού. Το 1992, επιλέχθηκε για να λέει την πρόγνωση του καιρού στα «Νέα του ΑΝΤ1» με παρουσιαστή τον Τέρενς Κουίκ. Παράλληλα, έκανε ένα μικρό πέρασμα από τις σειρές «Η Λάμψη» (1992) και «Οι Μεν Και Οι Δεν» (1993).

Το 1994 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Star News» στο STAR και το 1995 συμμετείχε στην εκπομπή «Bravissimo» της Ρούλας Κορομηλά ως συμπαρουσιάστρια.

Τη σεζόν 1996-1997 ανέλαβε τη δική της εκπομπή ομορφιάς στο MEGA, με τίτλο «Χείλια Χρώματα». Ακόμα, συμμετείχε σε δύο κινηματογραφικές ταινίες, που λέγονταν «Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά» (1999) και «Ο εργένης» (2000).

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, επέστρεψε ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο reality του ΑΝΤ1, «Next Top Model» (2009-2011) και τη σεζόν 2011-2012 παρουσίαζε το show «Dancing On Ice» στο ίδιο κανάλι.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications