Το τελευταίο χρονικό γίνονται μεγάλες προσπάθειες ενημέρωσης του κοινού σχετικά με την ύπαρξη νοημόνων πολιτισμών από τα άστρα τα οποία έχουν έρθει στην Γη και σε επαφή με ανθρώπους.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μία Μεγάλη Προετοιμασία για την «Αποκάλυψη των Εξωγήινων» είναι προ των Πυλών.

Πέρα από το ότι υπάρχει μία παράλληλη προσπάθεια να αποσιωπηθεί το θέμα και να χλευαστεί, οι άνθρωποι δεν πτοούνται. Οπότε ο καθένας από εμάς είναι «αναγκασμένος» είτε να διαλέξει μία πλευρά είτε να ακούσει και τις δύο, οπότε να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Η ερευνήτρια Paola Harris, η οποία έχει αναφερθεί και στο Περιστατικό Πριν το Roswell που Δεν Έγινε Γνωστό Ποτέ, ανάμεσα σε άλλες πληροφορίες, μας δίνει τώρα μια γεωπολιτική άποψη του κινήματος Space Brothers της δεκαετίας του 1950 και του ’60, εξετάζοντας περιπτώσεις από τις ΗΠΑ, την Ιταλία και τη Λατινική Αμερική.

Συζητά επίσης τις προβλέψεις για την εξέλιξη της ανθρώπινης συνείδησης από τους επισκέπτες του διαστήματος και παράλληλα καλύπτει τις μαζικές επαφές εξωγήινων οδηγημένες από τους George Van Tassel και Howard Menger το 1954, με επίκεντρο την επίσκεψη του διοικητή Val Thor, του λεγόμενου και «Stranger in the Pentagon».

Δεν παραλείπει να αναφερθεί σε «συναντήσεις» στο Περού με μια οντότητα που ονομάζεται Van Giu.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να μάθετε όλες αυτές τις λεπτομέρειες:

These Aliens Are The Strangest of All, They Look Just Like Us!

diadrastika

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications