Τι άλλαξε από την εποχή του 80-90 και άλλαξαν τόσο πολύ οι άνθρωποι?

Για όλους όσους έζησαν ως παιδιά την πιο ωραία δεκαετία της ανθρώπινης ιστορίας όπως λένε πολλοί.

– Επιστρέφοντας από το σχολείο έβλεπες τηλεόραση τρώγοντας μεσημεριανό: Kαρουζέλ, Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, Ατίθασα Νιάτα, Santa Barbara, Art Attack, Beverly Hills, Baywatch (= σεισμός του 99), Cebollitas (οι Ατρόμητοι για τους νεότερους). Και βέβαια η γκόμενα στο New Channel που έβαζε τραγούδια video clip παραγγελιά.

– Έβλεπες μαζί με την γιαγιά σου Λάμψη και Καλημέρα Ζωή (ΣΚΟΥΛΙΚΙΙΙΙ).

Άλλα για όσους μπήκαν νομίζοντας οτι θα διαβάσουν κανένα νοσταλγικό post έκαναν το λάθος!

Τι άλλαξε και οι άνθρωποι έπαψαν να ειναι πιο αγνοί όπως παλιότερα?

Την εποχή το 90 η του 80 η ακόμα χειρότερα όσο πας πίσω οι άνθρωποι ήσαν αγνοί καμιά σχέση με σήμερα που οι περισσότεροι κοιτούν πως να εξαπατήσουν τους πάντες για δικό τους όφελος και έχουν γίνει αγρίμια.

Μήπως ειναι το οικονομικό??
Φυσικά και οχι ,και παλιότερα δεν είχαν λεφτά αλλα δεν έκαναν έτσι,μήπως γέμισε ο τόπος φιλοχρήματους που κάνουν τούμπες για ευρώ? ειναι και αυτός ένας παράγοντας.

Τι άλλο άλλαξε λοιπόν?
Καταρχήν τότε δεν μεγάλωναν όπως σήμερα που έχουν γίνει μιγιαγκιχτοι και μαμούχαλοι, επίσης έπαιζαν σε άυλες και δεν είχαν ταμπελάκια τύπου :οχι κάτω από 5 χρόνων,(κανένα παιδί δεν πέθανε γιατι έφαγε κατι που δεν έπρεπε είχε αυτογνωσία απο την γέννηση του), και οι περισσότεροι δεν έκαναν καν κάτι που το έχουν κάνει σύστημα σήμερα (όποιος έχει μυαλό ας καταλάβει τι εννοούμε) μήπως φταίει αυτό? μπορεί αλλα ειναι ένας συνδυασμός όλων αυτών.

Πιο συγκεκριμένα άλλαξε το γένος με τις αιμομιξίες, και συνήθως οι πρώτοι βγαίνουν μη Ευρωπαϊκής γένους με ότι συνεπάγεται αυτό, όσοι έχουν ακόμα και αδελφια μεγαλύτερα μη Ευρωπαϊκού γένους βλέπουν την χαώδες διάφορα, οι άλλοι νομιζουν ότι ειναι όλοι ίσοι και ίδιοι όπως τους έμαθαν. Όλους αυτούς θα τους βρείτε σε "έγκυρες πήγες" πάντως (της γνωστής "ράτσας") και φανατικοί με ποδόσφαιρο,αλλά γενικά φανατίζονται με πολλά και μετατρέπονται σε χρήσιμους ηλίθιους(αυτός και ο ορισμός των γκοχιμ) . Δεν λέμε περισσότερα .... Ακόμα και τα τραγούδια τότε ηταν χαρούμενα και μιλούσαν για αγάπη:

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications