Με το ιντερνέτ βλέπεις ότι ο όχλος δεν στηρίζει αυτούς που αξίζουν πουθενά!!  VIDEO

Ας πούμε για την Ελλάδα: Όλοι οι αδίσταχτοι μαζί με καθεστωτικές ιστοσελίδες 700.000 και άνω! όποιος ξέρει και δει ποιες σελίδες ειναι στην πρώτη θέση και σε ποιους ανήκουν ειναι για γελοία και για κλάματα! τα δε κανάλια στο youtube και βίντεο που αξίζουν ελάχιστες προβολές, παντού προωθούν τους άχρηστους γιαυτό δεν βγαίνουν και τραγουδιστές πια,δυστυχώς το ίδιο κάνουν και στην προσωπική ζωή τους...

Υποστηρίζουν μονο αυτούς από τους οποίους θα έχουν όφελος.

Σε όλους τους τομείς το ίδιο γίνεται, υποστηρίζουν τους "πονηρούς" παντού και μετά περιμένουν σωτηρία.To γελοίο ειναι ότι μετά απορούν πως έγινε έτσι η Ελλάδα! έτσι ήρθε η παρακμή παντού ούτε καν συναυλίες δεν γίνονται όπως παλιότερα .. Αν ειναι τίποτα συμμορίτες γίνεται χαμός,το φαινόμενο ειναι γενικό.

Η Katja Moslehner για παράδειγμα έχει μονο 4.700 στην σελίδα της, ειναι αυτή στο δεύτερο βίντεο του 2013, και έχει 16.656.849 προβολές αυτό θα πει παρακμή, ποιοι να την στηρίξουν ? οι νέοι άποικοι της Γερμανίας? μήπως διάφοροι νεοέλληνες που πήγαν Γερμανία? άστο ίδιοι με αυτούς εδώ θα ειναι, άσε που θα την θεωρούν "Μογγόλα Γερμανίδα που κατέστρεψε την Ελλάδα"! είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα! δηλαδή ο μιγάδας νεοέλληνας στην πλειοψηφία του με 400 χρονιά τουρκοκρατία λέει "Μογγόλους" τους Γερμανούς! τετοια πλύση εγκεφάλου έχει φάει!

Αυτή εδώ πάλι 6.079.897 προβολές τα βίντεο και μονο 80 χιλιάδες συνδρομές! ποιοι θα την στηρίζουν μήπως αυτοί που λένε :άντε μωρέ η παλιο-Ρωσίδα, η αυτοί που την βλέπουν μονο στο κρεβάτι και λένε: ξένη ειναι άρα δεν θα την γνωρίσω πότε άρα γιατί να την στηρίξω?

Όπως σχολίασε και κάποιος :Τι εκπληκτική, συναρπαστική, εκπληκτική απόδοση. Τι μια μυστηριώδη νοσταλγική μαγική κουλτούρα προσφέρει εδώ αυτή την κυρία.

Όπως έγραψε και ένας: η παλιά καλή Γερμανία! ένας άλλος: Οι άνδρες της Βόρειας Γερμανίας μοιάζουν τώρα με τη Μέσης Ανατολής!! συμμορίτες ίδιους με αυτούς στην Ελλαδα έχουν την εξουσία και εκεί λογικό ειναι:

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Πόσο δίκαιο έχεις αλλα ποιος ακούει?

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications