Ξέρετε στο σπίτι του βρικόλακα είχαμε 10 παιδιά άλλα ξαφνικά χάθηκαν τα 5! και μας έμειναν 5, ωραία που πήγαν τα άλλα 5? αστυνομία: ααα.....! εμας δουλειά μας ειναι να σας πούμε ποσά χάθηκαν να πάτε στην Νικολούλη να βρείτε που πήγαν! μα εσείς είστε ο επίσημος φορέας με "παγκόσμιες πιστοποιήσεις" που πρέπει να ψάξει, απάντηση: εμας δουλειάς μας ειναι να προστατεύουμε την δημοκρατία και να εφαρμόζουμε τους νομούς τους κράτους! αν βγαλουν νόμο να πάτε να πνιγείτε θα πάτε? απάντηση με το χαρακτηριστικό ύφος υποκρισίας: σας παρακαλώ κύριε τι θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτές!

Τι να περιμένει κάνεις όταν η φερόμενη ελληνική αστυνομία μαζί με όλη την υποτιθέμενη δικαιοσύνη καλύπτει τους συμμορίτες? έχουν βάλει κάτι χρήσιμους ηλίθιους με πτυχία και μεταπτυχιακά για να φαίνονται ότι έχουν "κύρος" όταν και οι ηλίθιοι πτυχίο έχουν σήμερα , σε θέσεις κλειδιά και άπλα εκτελούν εντολές,και καλύπτουν από επιθέσεις πάντως φύσεως μέχρι δολοφονίες! την δολοφονία φοιτήτριας στο Αιγάλεω από σατανιστές την έβγαλαν αυτοκτονία, έπρεπε να κινηθεί ο πατέρας για να βρει ότι έγινε δολοφονία από σατανιστές, (που ειναι και συμμορίτες ταυτόχρονα) τι έγινε μετά? το κουκούλωσαν το θέμα. Διαβάστε τι γράφουν λοιπόν οι "επίσημοι φορείς" ειδικά στο «Χαμόγελου του Παιδιού» έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα! σαν να βάζεις παιδεραστές να κάνουν μάθημα σε νηπιαγωγείο ένα πράγμα! στο τέλος πανε να το μαζέψουν και λένε ξέρετε τελικά δεν εχουν χαθεί τόσα άπλα δεν τα έχουν δηλώσει:

Οι περισσότερες εξαφανίσεις έχουν καταγραφεί την Αττική σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Η καταγωγή της πλειοψηφίας των εξαφανισθέντων είναι ελληνική, ενώ ακολουθούν η αλβανική και η πακιστανική. Το μεγαλύτερο ποσοστό εξαφανίσεων απαντάται στις ηλικίες 13-18 ετών.

Συνολικά 299 παιδιά εξαφανίστηκαν το 2018 στην Ελλάδα 299, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ενώ το πρώτο τετράμηνο του 2019 είχαν εξαφανιστεί 116 παιδιά στην πλειονότητά τους κορίτσια.

Αναλυτικά, από τα 299 παιδιά που εξαφανίστηκαν πέρσι τα 123 ήταν αγόρια, ενώ ανευρέθηκαν τα 96 και αναζητούνται 27. Την ίδια χρονιά, εξαφανίστηκαν 176 κορίτσια, βρέθηκαν τα 161 και αναζητούνται 15.

Μέχρι τις 11 Μαΐου του 2019 (πρώτο 4μηνο του 2019), εξαφανίστηκαν 45 αγόρια και 71 κορίτσια. Εντοπίστηκαν 39 αγόρια και αναζητούνται 6, ενώ αντίστοιχα, βρέθηκαν 58 κορίτσια και αναζητούνται 13.

Το ποσοστό ανεύρεσης ανέρχεται για το 2018 στο 85,9% και για το πρώτο 4μηνο του 2019 στο 82,2%, αριθμοί, που καταδεικνύουν, πως η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ανευρέσεων σε όλη την Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο.

Ωστόσο, η εικόνα αλλάζει σε ό,τι αφορά τους ασυνόδευτους ανήλικους, που αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία. Το 2018 εξαφανίστηκαν 1.110 παιδιά και βρέθηκαν τα 421, ενώ το πρώτο τετράμηνο του 2018 εξαφανίστηκαν 404 παιδιά, εκ των οποίων έχουν βρεθεί τα 137.

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα Παιδιά, ένας από τους πιο συχνούς λόγους εξαφάνισης παιδιών προσφύγων και μεταναστών ήταν η έλλειψη εμπιστοσύνης των παιδιών στο σύστημα προστασίας, η επιθυμία τους να φύγουν με φίλους, οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και το γεγονός ότι οι δομές φιλοξενίας ήταν ανεπαρκείς και ακατάλληλες για τα παιδιά.

Τα παραπάνω στοιχεία παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» με αφορμή την 25η Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά, στο Ζάππειο.

Ο προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων της ΕΛΑΣ, Νικόλαος Ζερβακάκος, διευκρίνισε, πως το ποσοστό ανεύρεσης είναι πολύ μεγαλύτερο. Τα στοιχεία δεν αντιστοιχούν απόλυτα στην πραγματικότητα, γιατί συχνά, οι γονείς ή κηδεμόνες βρίσκουν τα παιδιά, αλλά δεν επιστρέφουν να το δηλώσουν στην αστυνομία.

Οι περισσότερες εξαφανίσεις έχουν καταγραφεί την Αττική σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Η καταγωγή της πλειοψηφίας των εξαφανισθέντων είναι ελληνική, ενώ ακολουθούν η αλβανική και η πακιστανική. Το μεγαλύτερο ποσοστό εξαφανίσεων απαντάται στις ηλικίες 13-18 ετών.

Συνήθως, εξήγησε ο κ. Ζερβακάκος, οι εξαφανίσεις των μικρότερων παιδιών, έως 12 ετών, αφορούν γονικές αρπαγές.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications