Σε ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές αλλά και θεατρικές της υποχρεώσεις και με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα η Ζέτα Μακρυπούλια έφτιαξε βαλίτσες και ταξίδεψε μακριά.

Η Ζέτα έκανε Πάσχα στα νησιά Μπόρα Μπόρα και απόλαυσε ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές με την παρέα της.

Η Ζέτα πόσταρε αρκετές φωτογραφίες της με μαγιό χωρίς φίλτρα και ρετούς και «κόλασε» τον ανδρικό πληθυσμό.

Η ίδια δεν αποκάλυψε που ακριβώς βρίσκεται και αν είναι μαζί της ο σύντροφό της, Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η Ζέτα είναι λάτρης του instagram και δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις διακοπές της, από τις μαγευτικές παραλίες, στις οποίες κάνει τις βουτιές της. Δείτε τις νέες φωτογραφίες που πόσταρε με μαγιό και έριξε το instagram!

Το ερώτημα:

Ποιος θα βρει τι σχέση έχει η Ζέτα Μακρυπούλια με τον παρακάτω γνήσιο Γερμανό "μογγόλο και Ουννό" που "έτρωγε βελανιδιά" σύμφωνα με συμμορίτες και ουγκανους νεοέλληνες(οποιος παριστάνει τον σούπερ Έλληνα και λέει αυτές τις ηλιθιότητες ειναι είτε δούρειος ίππος είτε ηλίθιος) για εμάς όλοι αυτοί δεν ειναι καν απόγονοι αρχαίων Ελλήνων, άλλα νεοέλληνες μιγάδες της μεσογείου αραβικής και αμφίβολου ράτσας που έλεγαν και οι "κακοί ναζι",τότε που ηταν έτσι οι περισσότεροι όπως αυτόν στο βίντεο, και ηταν μισό αιώνα μπροστά από όλους σε όλους τους τομείς για εκείνη την εποχή,κάτι παραπάνω θα ήξεραν λοιπόν.

Έξαλλου φαίνονται στην συμπεριφορά τους ότι δεν ειναι απόγονοι αρχαίων πολλοί και στο χαρακτήρα τους μεταξύ άλλων, επίσης έχουν ως δεδομένα πράγματα που στερούνται στοιχειώδους λογικής γιατί έτσι τους έμαθαν, και θα τους βρείτε σε "έγκυρες πήγες" ομοίων τους. Αναρωτιέστε ακόμα γιατί έγινε έτσι η Ελλάδα με τόσα αγρίμια γύρο μας και μειωμένης νοημοσύνης άτομα?

Follow Share:

Post A Comment: 1

Blog

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Εγώ το βρήκα πάντως!!

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications