Τι λένε για την εξωγήινη εισβολή και τι ισχύσει στην πραγματικότητα εκτός ότι έχει γίνει ηδη!

Ο κάθε τυχάρπαστος η συμμορίτης η άπλα "πονηρός" βγάζει βιβλία και γιαυτό το θέμα και άπλα αντιγράφει τι λένε άλλοι,όπως συνηθίζουν πολλοί, η άπλα αυτά που τους έμαθαν,άκουσαν διάβασαν άλλου, και λόγο της ευκολίας τους να γράφουν ολόκληρα σεντόνια χωρίς να λενε τίποτα στην ουσία, αυτό ειναι εμφανές και στο ίντερνετ σε έγκυρες πήγες που γράφουν οι συμμορίτες ασυναρτησίες που φαίνονται φυσιολογικές στην μάζα(!).

Ένα ποστ σχετικά μετά θέμα λέει τα εξής:Τι θα κάνει η ανθρωπότητα σε μία ενδεχόμενη εξωγήινη εισβολή

Αν το σενάριο του Ημέρα Ανεξαρτησίας βγει αληθινό, κανένας σεναριογράφος του Hollywood δεν θα μπορέσει να μας σώσει από τους ιπτάμενους δίσκους.

Όταν ιπτάμενοι δίσκοι με εξωγήινο φορτίο πετούν πάνω από τα κεφάλια μας, όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις που έχουμε και δεν έχουμε στον πλανήτη Γη μάχονται για να τις καταρρίψουν και πάντα το κατορθώνουν.

Βέβαια, αυτός είναι ο τρόπος του Hollywood για την αντιμετώπιση και λύση των ζητημάτων που απειλούν την ύπαρξή μας.
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι θα συνέβαινε αν η ανθρωπότητα κληθεί πράγματι να τα βγάλει πέρα σε μια εξωγήινη εισβολή; Αν ο E.T. ή καλύτερα η μοχθηρή εκδοχή αυτού αποφάσιζε μαζί με τους συγχωριανούς του να μετακομίσουν και να εγκατασταθούν με το έτσι θέλω στον πλανήτη μας; Όπως αντιλαμβάνεσαι η απάντηση δεν είναι μονοδιάστατη και απασχολεί τους επιστήμονες εδώ και δεκαετίες, ενώ οι θεωρίες από τις πιο πιθανές μέχρι τις πιο ασύλληπτες είναι αμέτρητες.

«Η επαφή με τους εξωγήινους θα αποβεί επικίνδυνη για το ανθρώπινο είδος», διευκρινίζει ο Stephen Hawking και δικαιολογεί τη σκέψη του: «Ο άνθρωπος είναι τόσο χρήσιμος στον εξωγήινο, όσο για εμάς τα βακτήρια».
Τι θα συμβεί λοιπόν αν, λέμε τώρα χτύπα ξύλο, τα τερατόμορφα αυτά πλάσματα που ένας Θεός ξέρει από πού κρατά η σκούφια τους μάς χτυπήσουν την πόρτα;

Αναλύουμε τα πάντα παρακάτω, με σοβαρότητα και χιούμορ (το Askmen διαβάζεις) και με τη βοήθεια των μετρ του είδους.
Μήπως βρέθηκε η απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν;

Ο θεωρητικός φυσικός Michio Kaku προειδοποιεί:
Αν είναι εχθρικοί και κληθούμε να τους πολεμήσουμε η μάχη θα έμοιαζε σαν ο Bambi το ελαφάκι να αγωνιζόταν εναντίον του Godzilla... Δυστυχώς, ο πόλεμος θα ήταν άνισος απέναντι σε έναν τέτοιο προηγμένο πολιτισμό κι ας προσπαθεί να σε πείσει για το αντίθετο το Hollywood με τις ταινίες του.

Από την άλλη, ο συγγραφέας του βιβλίου Somewhere in the Skies Ryan Sprague,σημειώνει ότι προς το παρόν τα UFOs δεν φαίνεται να αποτελούν απειλή για την ανθρωπότητα:

Αποδεικνύεται ότι μας έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου ώστε να πιστεύουμε ότι μια εξωγήινη επίσκεψη θα ήταν κακόβουλη και καταστροφική για το είδος μας, μιας και σκοπός τους θα ήταν να αρπάξουν μέσα από τα χέρια μας τον πλανήτη μας.Κι ενώ μπορώ να καταλάβω εν μέρει αυτήν την απαισιόδοξη άποψη, ένα πράγμα είναι σίγουρο: πως αν πράγματι ήθελαν να καταλάβουν τη Γη θα το είχαν ήδη κάνει.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο συγγραφέας Robert Sheaffer, που δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτάκι του για μια επικείμενη εξωγήινη εισβολή στο «σπίτι» μας:

Λοιπόν, θα ανησυχούσα για κάτι τέτοιο, όσο θα ανησυχούσα για μια Αποκάλυψη των Ζόμπι. Και οι δύο είναι εξίσου αβάσιμες. Πρώτον, όλοι οι υποτιθέμενοι αλλοδαποί εισβολείς θα πρέπει να μας βρουν και να γίνει αυτό, μιας και απέχουμε μεταξύ μας μερικά έτη φωτός, η εύρεση μας και η εκμάθηση της Γης δεν είναι τόσο εύκολη. Δεύτερον, πρέπει να έρθουν με κάποιο τρόπο, να μετακινηθούν, κάτι που είναι πολύ δύσκολο, ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι έχουν προηγμένη τεχνολογία. Κι αυτό γιατί, η θεμελιώδης φυσική μας λέει ότι θα χρειαστούν τρομακτικά μεγάλα ποσά ενέργειας για να επιταχύνουν τα διαστημικά τους πλοία σε τέτοιες ταχύτητες που να μπορούν να φτάσουν σε εμάς και στη συνέχεια να επιβραδύνουν όταν προσεγγίσουν τον πλανήτη μας.

Ακόμη και η ισχύς της πυρηνικής σύντηξης είναι τρομακτικά αναποτελεσματική σε σύγκριση με αυτό που θα χρειάζονταν. Άσε που αν φέρνουν μαζί τους τρομακτικά μεγάλο εξοπλισμό και προμήθειες, θα δυσκολευτούν ακόμη περισσότερο να ταξιδέψουν προς τη Γη, λόγω της υπερβολικής μάζας/βάρους που θα έχει η αρμάδα τους.

-------------

Τι ισχύσει στην πραγματικότητα? εδώ όταν κάποιος γνωρίζει εμφανίζονται συνήθως οι συμμορίτες να χλευάζουν, να ειρωνεύονται και να λένε για "θεωρίες συνωμοσίας" και για πολυξεριδες, σύμφωνα με κατευθυντήριες γραμμές, έτσι αρκούν δυο συμμορίτες για να παρασύρουν 50 άτομα ,και έτσι δουλεύει η προπαγάνδα από τους γνωστούς κύκλους, το ότι οι ίδιοι που λένε για ναζι φασίστες χλευάζουν το θέμα εξωγήινων σαν να προσπαθούν να κρύψουν κάτι δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν?

Φυσικά δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν οπως δεν τους κάνουν πολλά άλλα, καταρχήν η εξωγήινη εισβολή έχει ηδη γίνει στην Γη, μαζί με πολεμο, μπορείτε να βρείτε στοιχειά ακόμα πυρηνικών που είχαν πέσει στην Γη, ποιος νοιάζεται τώρα τι είχε γίνει πριν χιλιάδες χρονιά? εδώ ειναι ένα άλλο στοιχείο: από την φύση τους πολλοι ζουν σε ένα κατώτερο επίπεδο,δεν τους ενδιαφέρει καν,δωσ' τους λεφτά φαΐ ποδόσφαιρο,κομματικά και ότι ηλιθιότητα μπορείς να φανταστείς να ασχολούνται. Αυτά τα άτομα εννοείτε ότι δεν έχουν σχέση με αρχαίους!

Τέλος η εισβολή συνεχίζεται έως και σήμερα αλλα με "άλλο τρόπο" (οι "κακοί ναζι" το γνώριζαν πριν 80 χρονιά πάντως) φυσικά δεν περιμένει κανένας τα ζωντανά να καταλάβουν τίποτα, που διαβάζουν έγκυρες πήγες και έχουν πέσει σε κατώτερα επίπεδα συνείδησης, αν δεν ειναι ήδη από την φύση τους, εδώ διαβάζουν ιουδαϊκές σελίδες για "ελληνικές" και διαδίδουν τα ψέμματα τους ως δεδομένα , και το καθε αδίσταχτο που παριστάνει τον πατριώτη για να μαζέψει κοπάδια στην ιστοσελίδα του! εκεί έχει φτάσει η παρακμή και εκφυλισμός δεν ειναι μονο οικονομική παρακμή! και όπως είπε ένας ελληνόφωνος της ράτσας τους σε μια "έγκυρη πηγή" τους πρόσφατα: έχετε μπλέξει με δυνάμεις που δεν μπορείτε να κατανοήστε!

Πράγματι αρκεί να δει κανεις τι σελίδες διαβάζει η μάζα και με τι ασχολείται έξω, το κακό επικρατεί παντού, δείτε παράδειγμα την δολοφονία Τοπαλούδη,δεν είχε ιδέα ότι έκανε "παρέα" με αγρίμια που έφτασαν σε σημείο να την σκοτώσουν κιόλας,την άλλη την παρέσυραν συμμορίτες και επίσης τη δολοφόνησαν στο Αιγάλεω, αυτα τα παραδείγματα ειναι μονο η κορφή του παγόβουνου! αυτή ειναι η κατάντια της κοινωνίας ....

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την εξωγήινη εισβολή? αμφιβάλουμε αν μπορεί να δώσει κάνεις την απάντηση στην Ελλάδα τουλάχιστον ... Οι περισσότεροι ούτε αληθινή πρόσφατη ιστορία δεν ξέρουν, που επίσης έχει σχέση αν και έχουν ίντερνετ από μικροί και αναμασάνε τα γνωστά ψέμματα ως δεδομένα ,και όπως είπαμε σε κάποιον: το πρόβλημα δεν ειναι μονο αυτοι που λένε τα ψέμματα, αλλα και αυτοί που τα πιστεύουν αν και στερούνται στοιχειώδους λογικής και τα διαδίδουν και γίνεται ένας φαύλος κύκλος ..Στην Ελλαδα οι περισσότεροι μεταξύ άλλων πάσχουν από έλλειψη στοιχειώδους λογικής .

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

καλημερα, δεν αντεχω να μη σου στειλω ενα σχετικο βιντεακι απο τον μαιτρ του ειδους που επιβεβαιωνει ολα οσα λες εδω και καιρο:


https://youtu.be/De3qcNL4XXo

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications