Ελληνική αστυνομία : αυτοκτονία, με άλλα λογία η οικογένεια της είπε οτι δεν ειναι αυτοκτονία και από πίσω ειναι σατανιστές, και αν δεν είχε κινηθεί δεν θα είχε γίνει τίποτα θα έλεγαν οτι ειναι αυτοκτονία έτσι άπλα.

Τι έχουμε εδω? η φερόμενη Ελληνική αστυνομία καλύπτει τους σατανιστές?

Όχι ακριβώς άλλα κατα κάποιο τρόπο ναι,όμοιος και η φερόμενη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος η οποία παίρνει εντολές από συμμορίτες που έχουν στενή σχέση με τον σατανισμό,όποιος ακολουθήσει έναν συμμορίτη troll από αυτά που λένε ότι ειναι ολα θεωρίες συνωμοσίας και γράφει μόνιμος για φασίστες θα τον οδηγήσουν σε αντίστοιχες funpage που παραπέμπουν σε σατανισμό και οχι μονο,αλλα ποιος να ερευνήσει?

Αυτοί που διαβάζουν τις έγκυρες πήγες τους και τους δουλεύουν μέσα στα μούτρα τους και πατάνε και like? συμπατριώτες μας συμπολίτες μας κάτι τέτοια υποκριτικά γράφουν, το να βλέπεις ζωντανά στο internet αυτα που έλεγαν πριν 80 χρονιά για τους συμμορίτες που προσπαθούν να εξαπατήσουν τους πάντες δεν ειναι και ότι καλύτερο, έτσι ενεργούν παντού, για λύπηση ειναι οι γυναίκες που θα πέσουν στα δίχτυα τους.

Κάτι πάει στραβά σε αυτή την χώρα, έχει πέσει πολύ χαμηλά η νοημοσύνη και η αντίληψη των περισσότερων σε μια εποχή που έχουν ίντερνετ αντί να μάθουν έγιναν χειρότεροι, και προβάλουν τα πτυχία τους που παίρνουν ακόμα και άτομα με νοητική στέρηση για να δείξουν ότι κάποιοι ειναι,και δεν πιάνουν τα χεριά τους σε τίποτα δείγμα μειωμένης νοημοσύνης, και το πρόβλημα δεν ειναι άπλα ότι ειναι ηλίθιοι, αλλα ότι ειναι επικίνδυνοι ηλίθιοι με σωρεία κόμπλεξ και αδίσταχτοι.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας υποστηρίζει ότι στον θάνατο της εμπλέκονται κυκλώματα σατανιστών.

Η άρση απορρήτου των επικοινωνιών της 22χρονης Αρετής θα φέρει στο «φως» στοιχεία-«κλειδιά» για την υπόθεση καθώς θα αποκαλύψει ποιοι ήταν οι άνθρωποι που μίλησαν μαζί της πριν δώσει τέλος στη ζωή της. Η ανάκληση των δεδομένων στο κινητό και τον υπολογιστή της θα δώσουν επίσης απαντήσεις για τη συμμετοχή της σε σατανιστικές οργανώσεις.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας κάνει έκκληση προς τους φίλους τους να καταθέσουν τα στοιχεία που γνωρίζουν, καθώς όπως υποστηρίζει είναι «πολλοί» αυτοί που γνωρίζουν και φοβούνται.

Τι θα γίνει κατα πάσα πιθανότητα: δεν θα βρουν κανέναν ένοχο, 2 ) ακόμα και να βρουν θα το βάλουν φυλακή για τα ματιά του κόσμου και σε λίγο καιρό έξω πάλι.. H φερόμενη δικαιοσύνη δεν ενέργησε να βρει τους ενόχους αλλα έπρεπε να ενεργήσει η οικογένεια της κοπέλας πρώτα για να πάρουν μπροστά...

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications