Δείτε τα πρώτα site σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα και κλάψτε!

Παρακάτω η επίσημη κατάταξη της παγκόσμιας μηχανής ALEXA.COM η οποία κατατάσσει όλες τις διαδικτυακές ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο ανά χώρα.

Στην παρακάτω λίστα θα δείτε τα πρώτα "δημοσιογραφικά-ενημερωτικά" site χωρίς να περιλαμβάνουμε τα ξένα site τύπου Facebook, google, instagram, twitter. Μονό τροπή προκαλούν. Οι περισσότερες από αυτές ειναι καθεστωτικές και αλλες φερόμενων "πατριωτών" που βάζουν τα ίδια με τις άλλες, αν ρωτήσεις αυτούς που διαβάζουν αυτές τις υποτιθέμενες πατριωτικές σελίδες τι έμαθαν τόσα χρονιά το πιο πιθανό ειναι να σου τίποτα! πως έφτασαν σε αυτές τις θέσεις χωρίς να τους ενοχλεί κανένας όταν σε μας κάνουν πόλεμο απο το 2016? αρκεί να ρίξει κάνεις νοήμων τι προπαγανδες βάζουν σαν να γλείφουν το καθεστώς, και απο την άλλη ειναι οι κλασικοί νεοέλληνες, ακίνδυνοι για το καθεστώς!

Για καθεστωτικές που ειναι οι περισσότερες στην λίστα τι να πεις? όπως ενεργούν στο ίντερνετ ενεργούν και στην ζωή τους, την τιμητική τους έχουν γενικός πάσης φύσεως αδίσταχτοι σε αυτή την χώρα, όπως αν βάλεις μια γυναικά να διαλέξει ανάμεσα σε 5 άντρες τον πιο άθλιο θα διαλέξει τον πιο ύπουλο υποκριτή και ψεύτη, και μετά κλαίγονται ότι όλοι οι άντρες ειναι γουρούνια! αν και πολλές απο αυτές σε όλη τους την ζωή ειχαν σχέση μονο με αγρίμια που επέλεγαν οι ίδιες ! ύστερα ειναι και το άλλο κάνουν παιδιά με αγρίμια και εξαπλώνονται.

Αυτά τα αγρίμια επίσης παίρνουν τις καλές γυναικες και αφήνουν τις αντίστοιχες ύπουλες και μοχθηρές γυναίκες για τους άλλους! τι σχέση έχουν όλα αυτα με την εικόνα τους στο internet? μεγάλη! υποστηρίζουν αδίσταχτους που δεν προσφέρουν τίποτα και τους κοροϊδεύουν και δεν το καταλαβαινουν, άλλοι πονηροί το παίζουν πατριώτες επίσης δεν προσφέρουν τίποτα copy paste ολα τα post τους!

Πάει ο άλλος σε σελίδα που βγάζει μάτι σε ποιους ανήκει αλλα προφανώς η αντίληψη των περισσότερων ειναι μηδαμινή, και γραφει: τι σκοπό εξυπηρετείτε? ...Άλλοι συνομιλούν με ψεύτικα προφίλ με φώτο άσχετων από το εξωτερικό μέχρι να τους κάνουν να νομίζουν ότι ολα ειναι θεωρίες συνωμοσίας.

Άλλος γραφει οτι εμείς είμαστε της μασονίας, τόσο του κόβει του χαλάσαμε το matrix απο τις παρακάτω έγκυρες πήγες μάλλον, και στο προφίλ του αυτός ο ηλίθιος πόσταρε από 3 καθεστωτικές σελίδες στο facebook και είχε ελληνική σημαία εξώφυλλο κλασικός Ελληνάρας , απο τέτοιους ραγιάδες που νομιζουν οτι ειναι απόγονοι αρχαιων αλλα έχουν λογική που δεν ανήκει σε απόγονους της Ευρωπαϊκής φυλής,και αναμασάνε ψέμματα που στερούνται στοιχειώδους λογικής ως δεδομένα γεμάτη η Ελλάδα. Είμαστε η μονή σελίδα που είπε αληθινή ιστορία και οχι μονο και μας κυνήγησε η μασονία μεταξύ άλλων βάζοντας έναν και μασόνο(αφού είχε ανεβάσει την φάτσα του με μασονικη στολή στο facebook to 2017) να μας συκοφαντεί και έχεις τον καθε βλάκα να λέει ότι είμαστε της μασονίας!

lifo.gr
zougla.gr
in.gr
makeleio.gr
diaforetiko.gr
protothema.gr
pentapostagma.gr
gazzetta.gr
gsis.gr
iefimerida.gr
sport24.gr
newsit.gr
nbg.gr
sigmalive.com
altsantiri.gr
meteo.gr
news247.gr
tanea.gr
sdna.gr
stoiximan.gr
newsbomb.gr
alpha.gr
alfavita.gr
sport-fm.gr
newsbeast.gr
sch.gr
tovima.gr
cretalive.gr
kathimerini.gr
thebest.gr
thestival.gr
newpost.gr
naftemporiki.gr
www.mixanitouxronou.gr
parapolitika.gr

Αυτοί όλοι που διαβάζουν αυτές τις έγκυρες πήγες ειναι υπεύθυνοι και για την εξαφάνιση ανεξάρτητων πηγών και εναλλακτικής ενημέρωσης, το 2014 υπήρχαν δεκάδες σήμερα ελάχιστες, και επίσης για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα γιατί οτι ψέμα βλέπουν το αναπαράγουν ως αλήθειά και γίνεται ένας φαύλος κύκλος αμορφωσιάς, επίσης πολλές απο αυτές παίρνουν χιλιαδες ευρώ Χρηματοδοτήσεις για πληρώνουν τους φερόμενους αρθρογράφους να γράφουν ασυναρτησίες και προπαγάνδες,δεν αναρωτιούνται καν ποιος πλυρωνει ολους αυτούς ακομα 50- 100 άτομα σε μια σελίδα με αριστερές τάσεις συνήθως (μαζί με τα troll σχολιαστές),και τι διαβάζουν σε πολλές απο αυτές τις έγκυρες πήγες? αφού λένε τα ίδια με την τηλεόραση ! δεν λενε τίποτα άλλο πάρα ειδήσεις και κρατούν την μάζα στάσιμη, γιατί δεν βλέπουν τηλεόραση να μην κουράζονται να διαβάζουν?..

Δεν υπάρχει εξέλιξη η κοινή λογική λέει ότι μαθαίνεις κάτι για να πας πάρα κάτω αυτοι όλοι σε αυτές τις έγκυρες πήγες ειναι σαν τους έχεις κάνει λοβοτομή , ειδικά σε μερικές τα κείμενα υποκρισίας φαίνονται απο τι είδους άτομα ειναι γραμμένα ούτε αυτό δεν καταλαβαίνουν, τόσα χρονιά διαβάζουν έγκυρες πήγες και δεν έμαθαν τίποτα, ούτε ελεύθερη σκέψη έχουν και συνεπώς ελέγχονται όπως και γίνεται, αυτοί παρασύρουν στον βούρκο και τους απόγονους των αρχαίων αφου ειναι πολύ περισσότεροι όπως διαπιστωθεί .ΥΓ εμείς πριν 4 χρονιά δεν μπήκαμε σε καμια απο αυτές τις πήγες για μάθουμε αληθινή ιστορια και γενικά την αλήθεια ,επίσης ούτε σε κάτι δήθεν πατριωτικές. Έξαλλου δεν θα ηταν εκεί που ειναι αν ηταν ανεξάρτητες.

Τέλος όσες φερόμενες σελίδες που παριστάνουν τους πατριώτες δεν βάζουν θέματα εναλλακτικής φύσεως πάρα μονο πιασάρικα και παριστάνουν τους σούπερ Έλληνες δηλώνει ότι δεν ειναι απόγονοι των αρχαιων ετσι άπλα, ξέραμε και εμείς να βάζουμε για καθαρό ελληνικό dna και αλλα τέτοια fake που δεν έχουν ούτε λογική για να προσελκύσουμε αφελείς, μια μάτια σε σχόλια στο youtube αρκεί να καταλάβει κάνεις το αυτονόητο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications