Πρόστιμο 2 εκατ. ευρώ επιβλήθηκε σε κατασκευαστική εταιρεία στο Περού, η οποία κατέστρεψε τέσσερα τείχη των Ίνκας ηλικίας περίπου 500 ετών, προκειμένου να ανεγείρει ξενοδοχείο της αλυσίδας Sheraton στην πόλη Κούσκο, η οποία το 1983 κηρύχθηκε μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco. Τα τείχη αυτά καταστράφηκαν την περίοδο 2012 -2014.

Το επταώροφο ξενοδοχείο, την κατασκευή του οποίου σταμάτησαν οι Αρχές το 2016 όταν πια είχε σχεδόν ολοκληρωθεί, βρίσκεται στην παλιά πρωτεύουσα των Ίνκας, την Κούσκο.

Η εταιρεία R&G SAC, η έδρα της οποίας βρίσκεται στη Λίμα, θα πρέπει επίσης να κατεδαφίσει τους πέντε από τους επτά ορόφους του κτιρίου, καθώς στο ιστορικό κέντρο της Κούσκο δεν επιτρέπονται κτίρια με περισσότερους από δύο ορόφους.

«Αν η κοινωνία μας αποδίδει αξία στην κληρονομιά μας, έχουμε υποχρέωση να φροντίζουμε για τον σεβασμό των κανόνων που έχουν στόχο τη διατήρηση και την προστασία της», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού του Περού Ούλα Χόλμκιστ.

Στην Ελλάδα αν γινόταν κάτι τέτοιο θα τους έλεγαν και μπράβο! τα δε αρχαία τα έχουν ερείπια παντού και πάει ο κάθε νεοέλληνας αγρίμι (απόγονος εισβολέων ) και τα βάφει, η τα έχουν πεταμένα σε υπόγεια η σε χωράφια.

Θέλουν να φέρουν και τα αγάλματα του Παρθενώνα που έκλεψαν οι Βρετανοί στην Ελλάδα,οι συμμορίτες δήθεν ότι ενδιαφέρονται να καταλήξουν και αυτά πεταμένα σε χωράφια, δείτε πως έχουν το βασιλικό κτήμα Τατοΐου με προκάτ παρατημένα γραφεία(!), για να δείτε τι σεβασμό έχουν στην ιστορια την οποία την έχουν κάνει κουρέλια με τα ψέμματα τους!

Ένας λογικός θα σκεφτεί μα ειναι δυνατόν οι απόγονοι εισβολών στην Ευρώπη να σέβονται το κατακτημένο έδαφος? και η Ελλαδα ειναι το πρώτο μέρος που συνάντησαν οι εισβολείς, από αυτό το μέρος της Ευρώπης,η άλλη μεριά ηταν απο το Μαρόκο προς Ισπανία και έφτασαν στην Γαλλία και έτσι προέκυψε και η σημιτική επαναστάτη που ονομαζουν γαλλική ψευδώς ! άντε να εξηγήσεις στην μαζα τώρα που τους έμαθαν για καθαρό ελληνικό DNA,το οτι οι μισοί κομμουνιστες στην πραγματικότητα ειναι αραβικές φυλές (οι άλλοι μισοί μαντέψτε τι ράτσας ειναι).

Tο ότι ειναι ίδιοι ράτσα με τους Άραβες δεν το βλέπουν καν, αυτή ειναι αντίληψη των νεοελλήνων που θέλουν να λέγονται απόγονοι των αρχαίων! στο 26% το αφρικάνικο γονιδίωμα E1D1 στην Ελλάδα γνωστό από το 90,και βγαίνει ο κάθε πρακτορας που παριστάνει τον γενετιστή τον ειδικό και το "πατριώτη" και λέει για καθαρό ελληνικό dna! χαμός απο Like share, στην αλήθεια δεν θα κάνει κανένας like share και περιμένουν σωτηρία έτσι...

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications