Στο ίδιο έργο θεατές κάναμε μια ερευνά να δούμε ποιος ηταν αυτός που το εκαναν θέμα πάλι, γιατί σίγουρα καποιο λόγο ειχαν να το κάνουν θέμα, και συνήθως σε όσους κάνουν θέμα το θάνατο του όλες οι "έγκυρες πήγες" τους ειναι δικοί τους .

Βρήκαμε μια αριστερή "έγκυρη πηγή" τους η οποία αποκαλούσε φασιστοsite όλες τις ανεξάρτητες πήγες παλιότερα, ότι ο δωρικός χαιρετισμό ειναι "ναζιστικός" μόνο,ενώ με αυτο χαιρετούσαν τον ΜΕΤΑΞΑ και διάφορα τέτοια αριστερά fake news και να ειναι στο 258 στην Ελλαδα, τι να πει κάνεις? αυτοι που διαβάζουν και προωθούν τέτοιες σελίδες δεν ανήκουν καν στους απογόνους των αρχαίων, και να γράφει : Ποιος ήταν ο Βασίλης Λυριτζής; Το πλούσιο βιογραφικό του!
Τη μάχη με τον καρκίνο έχασε ο δημοσιογράφος. Βασίλης Λυριτζής, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης (2/4). Ο δημοσιογράφος, είχε χαράξει το δικό του δρόμο, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια, βρισκόταν τηλεοπτικά μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου, με τον οποίο και ήταν και κουμπάροι. Μάλιστα, ο Δημήτρης Οικονόμου, το πρωί και μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ανακοίνωση τον χαμό του "αδερφού" του.

Το βιογραφικό του
Ο Βασίλης Λυριτζής γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1957. Μεγάλωσε, όμως, στην Αθήνα με τους γονείς του και τον αδελφό του Μάνο. Τελειώνοντας το σχολείο μετακινήθηκε βορειότερα για σπουδές στη Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης στο τμήμα της Ιταλικής Φιλολογίας. Εκεί έκανε τα πρώτα του δημοσιογραφικά βήματα, παράλληλα με την σημαντική πολιτική του δράση στην ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος του ΚΚΕ Εσωτερικού .

Αφού υπηρέτησε τη στρατιωτική θητεία στο Μανταμάδο της Μυτιλήνης, επέστρεψε στην Αθήνα και τη «μάχιμη» δημοσιογραφία.Στην εφημερίδα Αυγή και λίγο αργότερα το 1990 στον νεοσύστατο τότε ραδιοφωνικό σταθμό Flash 9,61.

Δεν έχει νόημα να βάλουμε άλλα σχετικά με την δράση του κυρίου....

Συνεχίστε να δείχνεται πόσο πρόβατα είστε σε αυτή την χώρα, εντύπωση προκαλεί που το έβαλε και ένας που παριστάνει τον "πατριώτη", απο καιρό έχουμε υποψίες ότι ειναι δούρειος ίππος, και σε ότι υπήρχε υποψία γενικά έχει βγει αληθινό ....

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications