Μια μικρή ανεξήγητη λαμπερή μπάλα ακολουθούσε αυτοκίνητο  (video)

Παρά το γεγονός ότι το βίντεο αυτό ( βλέπε Παρακάτω ) ειναι του 2014 και δημοσιεύτηκε στο YouTube το 2016, μόλις πρόσφατα έγινε γνωστό οι μάζες ως συνήθως παρακολουθούν ανοησίες και θεωρούν αυτά τα θέματα ανοησίες(!).

Το βίντεο ειναι στο προάστιο Capilla del Monte της Αργεντινής και σε αυτή η πόλη εμφανίζεται συχνά αναφορές και μαρτυρίες για UFO. Για τον τοπικό ερευνητή Jaime Maussan κάπου σε αυτόν το μέρος υπάρχει μια βάση UFO, και γι 'αυτό είναι τόσο συχνές οι αναφορές για ιπτάμενους δίσκους.

Αλλά σε αυτό βίντεο καταγράφηκε ένα UFO με τη μορφή μιας μικρής μπάλας που λάμπει με κίτρινο χρώμα. Και αυτή η μπάλα ακολουθεί το αυτοκίνητο μιας γυναίκας που ονομάζεται Sele.

Η Sele ανέφερε στον ερευνητή ότι στις 9 Νοεμβρίου του 2014, αυτή και μια άλλη γυναίκα ηταν σε ένα δρόμο 10 χλμ μακριά από την πόλη. Ο χωματόδρομος ήταν κακοτράχαλος και το αυτοκίνητο κινούταν σιγά-σιγά, έτσι σε κάποιο σημείο,η φίλη της άρχισε να καταγράφει με το τηλέφωνο το περιβάλλον.

Και αργότερα, βλέποντας το βίντεο, είδε ξαφνικά ότι το αυτοκίνητο το ακολουθούσε μια μικρή λάμψη, την οποία δεν είχε δει κατά τη διάρκεια καταγραφής του βίντεο.

Είναι πιθανό ότι δεν ήταν ένα UFO,αλλά ο ερευνητής Maussan είναι σίγουρος ότι αυτό είναι κάτι παραφυσικό.

Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι αυτό δεν είναι μια λάμψη από αντανάκλαση του αυτοκινήτου, αφού το αντικείμενο κινείται ανεξάρτητα από τις κινήσεις του αυτοκινήτου και απο τη γυναίκα που καταγράφει το βίντεο.

Η μπάλα συμπεριφέρεται σαν ένα περίεργο ζώο, το οποίο ακολουθεί αυτό το κινούμενο αντικείμενο (το αυτοκίνητο) που εμφανίστηκε σε αυτο το έρημο μέρος.

Δεν πλησιάζει πολύ κοντά. Σύμφωνα με τον Maussana, η μπάλα συμπεριφέρεται σαν ένα έξυπνο πλάσμα. Στο δεύτερο μέρος αυτού του βίντεο παρουσιάζονται παρόμοιες τέτοιες σφαίρες, ένα μέσα στην θάλασσα κοντά στις ακτές της Σουηδίας, και ενα άλλο ακολουθεί ένα τρένο στην ρώσικη πόλη Τσελιάμπινσκ.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications