Πάνω από 100.000 οχήματα πέρασαν από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών οι ντεμεκ προτευουσιάνοι πήγαν στα χωριά τους

Όσο ειναι στην Αθηνά λένε για "απολίτιστους χωριάτες" και παριστάνουν τους πολιτισμένους γιατί μένουν στην Αθηνά! πολλοι δε από αυτούς θεωρούν "χωρίο" την Καλαμάτα πχ! άλλοι που δεν εχουν βγει έξω από την Αθηνά νομίζουν ότι τα πραγματικά χωριά ειναι ακόμα όπως στην σειρά :To καφέ της Χαράς! και μιλούν όπως στο γελοίο βίντεο που έφτιαξαν πρόσφατα για την αστυνομία για το Πάσχα.

Συνεχίζεται η έξοδος των κατοίκων της πρωτεύουσας εν όψει του Πάσχα. Έως τις 16:00 το απόγευμα διήλθαν από τις δύο εθνικές οδούς περισσότερα από 100.000 αυτοκίνητα.

Πάνω από 100.000 οχήματα έχουν διέλθει από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών, από το πρωί έως και τις 4:00 το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τροχαία, μέσω της εθνικής οδού Αθηνών — Κορίνθου έχουν φύγει από την πρωτεύουσα 64.600 οχήματα, ενώ την εθνική οδό Αθηνών — Λαμίας έχουν επιλέξει οι οδηγοί 46.000 αυτοκινήτων.

Άλλωστε, κατά τη διάρκεια των μεσημβρινών και απογευματινών ωρών, παρατηρήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στις δύο εθνικές οδούς, όπου σημειώθηκαν ουρές αρκετών χιλιομέτρων.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη, από τα δύο εθνικά δίκτυα είχαν διέλθει πάνω από 133.500 αυτοκίνητα.

Την ίδια ώρα, «γεμάτα» φεύγουν και τα επιβατικά πλοία από τα τρία λιμάνια της Αττικής (σ.σ. Πειραιάς, Λαύριο, Ραφήνα), ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Η «έξοδος» των εκδρομέων αναμένεται να ολοκληρωθεί το Μεγάλο Σάββατο.

Οτινάναι: Πάσχα παραδοσιακού VS Vegan Έλληνα:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications